sjezdové lyže - příspěvky uživatele administrator
(ivan, ) Hlavně ty končící a dále nepoužitelné s šířkou pod 67 mm (starý předpis 65 mm).
(ivan, ) No jo, ale jel se vůbec někdy nějaký SJEZD v kategorii Masters? Nevím o tom a pochybuju. Odjedou se maximálně tři SG (dva v sezoně a jeden na Kritériu), a ty prý jsou stejně spíš takový voln…
(PetrAT, ) trošku se mi zdá, že ten radius občas způsobuje nemilé „zařezání“ lyže v přímém směru .
(arsi, ) Len doplním,že lyže na zjazd sú aj v kategórií Masters v toleranciách ako uvádza Ivan.Lyže na SG muži:205 cm-5cm tolerancia(33m rad.)SG Masters:Muži na pretekoch Masters môžu použiť l…
(jarda, ) Běžne se opravdu neprodávají, ale u Bilka je koupíš za
babku. A pokud si necháš vyklidit sjezdovku, tak si opravdu užiješ
(tuty, marttoni@post.cz) Děkuji za vyčerpávající informace,takové lyže se asi běžně vůbec neprodávají (asi jako lyže pro skokany na lyžích). Na stránkách výrobců lyží jsem žádné informace o takových s…
(ivan, ) Uváděl jsem stav ve Světovém poháru. Tolerance radiusu je taky 1 metr. Uvedená délka a šířka platí pro závody od COC (kontinentální poháry, tedy např. Evropský) výše. Pro úroveň FIS a všechny…
(ivan, ) Podle příslušných Specifications, čl. 1.2.1.1. až 1.2.1.3. se vyžaduje minimální (rozvinutá) délka 215 cm s tolerancí plusminus 1 cm, minimální šířka 67 mm a minimální radius 45 metrů. Takže …
(tuty, marttoni@post.cz) Když jsem se včera díval na ten mužský sjezd, tak by mě zajímalo,jaké délky lyží závodníci používají a jaké mají asi rádiusy?