Klínovec: [Středisko] - příspěvky uživatele teomax
na to ja musim provokativne rict, ze to nejlepsi, co tady mame je bohuzel 5km za CZ hranici. Gross Arber, temer alpsky sjezdovky, prakticky nulova cekaci doba, od 10h do 16h tam obvykle najezdim oko…
jel uz tady nekdo tu jejich novou sjezdovku (nejdelsi v CZ) Rondo? Ted jsem se koukal na mapu a me to pripada spis jako takova typicka propojovacka, nezli regulerni sjezdovka…Kvalitni 5km sjezdovka …
Nazdar znalci Klinovce.
Celkem rad bych si sel jeste jednou ukoncit CZ sezonu nekam. Koukam na nedelni predpoved: https://snow.cz/…212-klinovec
Vypada to celkem solidne, …
>> #412, fischerbl, 27. 03. 2018 18:58:39
dobra predpoved je zatim na nedeli…premyslim, ze bych vyrazil..i kdyz stejne nejlepsi je zakoncit sezo…
nejakej update ohledne soucasne kvality snehu na Klinovci by nebyl? Koukam, ze pres noc zase mrzne a tak premyslim, jestli zitra nebo v pondeli nekam nevyrazit jeste. O vikendu ma byt i nejaky dalsi n…
>> #356, johnycek, 19. 01. 2018 10:51:17
Celkem narvano, ne? jsem tam byl v utery, uprava nic moc, ale za to dost mohli predchozi podminky. Chtel …
>> #337, m3, 29. 12. 2017 18:22:27
Vsak jo, ja neprotestuju(akorat nadavam),moje volba,muj cas a ve finale muj blbej vyber. Pouceni pro priste …
To zas byl dalsi z rady povedenych vyletu na Klinovec…
Krusnohorska magistrala celkem zavata snehem, do toho nejaky ty ledovky, prumerna rychlost 30–40km, auto prede mnou smyk do protismeru, ja …
>> #333, johnycek, 13. 12. 2017 17:56:47
Dneska to bylo v prudsich pasazich taky celkem oraniste, navic se k tom pridalo vetsi mnozstvi cerstveho …
no, kdo ma abstak, muze jet jeste na Zadov: https://www.facebook.com/skiarealzadov?…
>> #300, johnycek, 25. 04. 2017 22:50:29
Doufam, ze jo. Ted koukam na teplotni zaznam, na vrcholu –1c, dole plus 1C, do toho predpoved ze hlavni sn…
Predpoved vypada dobre i pro pristi tyden, tak premyslim jestli si nepockat az jeste poradne nasnezi a spusti i jizni stranu, ha, ha.. Na strankach pisou, ze to pusti i pristi tyden
V sobotu ma udajne jeste snezit. Taky premyslim o nedeli, jestli jet nebo
ne, uz jenom pro ten bizarni pocit, ze bych lyzoval 22.4 v Cesku …