letecky na lyže - příspěvky uživatele brumla
Skol, opět hledáme 2 zájemce doplnění skupiny na pravidelnou lednovou lyžovacku do italských Dolomit, Sella Ronda. Odlet z Prahy v sobotu 21.1. dopoledne (ano, letecky), přílet v pátek 27.1. před půln…
Skol, opět hledáme 2 lyžaře, ideálně pár do dvoulůžáku, na lyžovačku Sella Ronda s leteckým transferem PRG-BER. Termín 22.-28.leden. Čím blíže ku Praze, tím méně složitěji. Samozřejmě opíchané.
Skol, i v nadchazejici sezone se leti do Itosky na lyze, opet Sella Ronda, termin 18.-24.leden 2020. I letos volna mista, dve. Rozpocet 14.000,– idealne pro nekoho z Prahy a okoli.
Uvolnilo se jedno misto na lyzovacku DOLOMITI SELLA RONDA, odlet z Prahy jiz tuto sobotu 19.1., navrat v patek 25.1. Budget 13.600,– vcetne letenky. Kdyby nekdo nahodou…
Skol, opět hledáme nadšence pro leteckou lyžovačku do Itálie. Pevný termín 19.-26. únor 2019. Odletová místa Praha, Ostrava. Středisko na dohodě účastníků, zatím vybrána opět VIA LATTEA.
Skol, hledáme ještě několik lyžarských nadšenců pro 4-až 5-denní lyžovačku v italsko-francouzském resortu VIA LATTEA (Sestriere-Montgenevre) v termínu mezi 12. až 22.březnem 2018. Doprava tam i zpět s…
Skol, nabízíme 2 volná místa na lyžovačku do italských Dolomit, ubytování Campitello di Fassa, v termínu 20.-26.leden 2018. Samozřejmě letecky. Máme k dispozici dva apartmány v centru, v jednom z nic…
Skol, pro letuchtivé lyžaře dobrá zpráva. K velmi dobrému spojení z Prahy do Itálie (Bergamo, Milano, Venezia) lze přidat i spojení z Francií, kam to low-coast létá aktuálně z Berlína nebo Vídně. Pra…
Ahoj, přesně tak. V zimě organizuji lyžařské výlety, v létě zase cyklo, poznávačky atd. pro skupiny 8–16 osob. Přímý odkaz na moje stránky Ti tady ale z celkem jasného důvodu neposkytnu. Napiš mi na …
Ahoj, reaguji trochu pozdě, ale snad to pomůže. S organizací leteckých lyžařských výletů již nějakou zkušenost mám, tak mohu jen potvrdit, že když koupíš u Ryanair holou letenku, tak zaplatíš téměř to…