Velké boty. - příspěvky uživatele administrator
(jarda, ) Ve stejných botech jsem měl moc místa kolem paty a docela uspokojivě jsem to vyřešil samolepící těsnící páskou co se používá na okna, nalepenou zvenku na botičku. Jen bylo potřeba se s tím p…
(ivan, ) Kromě zmíněné korkové klasiky na bootboard pod botičku můžeš zkusit konkrétní místa vyplnit nějakou vhodnou hmotou, kterou dobrou lepicí páskou (taky klasika: Scotch tape) nalepíš zvenčí na b…
(PetrAT, ) Jak už psali kluci, můžeš experimentovat s úpravami. Tady najdeš další tipy http://www.tognar.com/…owboard.html Nebo můžeš zvážit zda …
(Honza, ) Hodně toho už napsal arsi – já přidám jednu vlastní zkušenost. Pokud je ti celkově bota „větší“ zkus sehnat korek, který se dává na podlahy. Z něj vyříznout vložku, kterou dáš na zeppu a tep…
(arsi, ) Nič to,nikdo učený z neba nespadol:-) 2cm nie je dobré,ale nie je to ani úplná hrôza.Základ je ako sa cítiš pri jazde.Nepohybuje sa ti noha v skelete moc?Nedvíha sa ti pri jazde päta?Pri prec…
(dd, ) Kúpil som Lange Comp 100 vo výpredaji v mojej veľkosti 42. Sedeli mi perfektne, v tenkých ponožkách. Bohužiaľ až potom som začal pravidelne navštevovať tento web a niečo som si prečítal…