Rossignol Word Cup si 130 vs. Lange rs 130 - příspěvky uživatele Ondraš FM
Tak proto mi seděly
Dobermannky mi seděly i dříve. Přezky mají i 9.8 takové plechové,
nýtované na více místech. Ale neviděl jsem v tom problém. Snad už to
bude konečně ono. Kdybych před 3mi měsíc…
Tak po navštívení několika speciálek, strávení hodiny zkoušením zakotvím asi u Technicy 9.8 nástupce inferna. Kupodivu nemají jako jiné technicy vysoký nárt. Po vysvětlení a srovnání je to velmi podo…
Tak já tam taky nešel kupovat, že jo Je to ale asi jediné místo
v Moravskoslezském kraji, kde mají Lange na prodejně. Jinak přístupupovali
ke mě ochotně, ale chtěli prodat. Měl jsem na noze sk…
Možná by mi stačily i ty 110. Prodavač říkal, že to už je téměř úplně jiná bota. Jiný materiál, daleko měkčí a jina botička, taky daleko měkčí :- Ale kopyto stejné. Doteď jsem měl Dalbella fl 130. A…
Tak jsem byl mrknout v Total sportu v Ostravě na rs 130. Na první dojem, pěkná bota, tuhost mi připadla podobná, jako dobermann edt 130, ale rozdíl v botičce. Lange byla jako strkat nohu do tvarovan…
Podívám se tam. Madeja má perfektní přístup k lidem, ale teď nemají moc na výběr. Budou naskladňovat na zimu až koncem září, půlka října. Nad vacuama jsem taky přemýšlel. 13000, – tuším madeja + sida…
Tak Rossignol měli vždycky pěkné věci. Uvidím, co nakonec vyberu. Spíš přemýšlím a hledám obchod, kde bych si Lange či Rossi mohl vyzkoušet ve velikosti 255–260 mondo, Praha nebo Ostrava. Mám úzký …
Aha, dík za informaci. Co jsem tak četl, tak si hodně lidí kupuje Lange, ale nikde jsem tu neneviděl, že by někdo měl Rossi.
Ahoj, nevím, zda mi to tak jen připadá, ale koukám po nových botách a
narazil jsem na napadnou shodu Rossi WC si 130 a Lange rs 130. Má někdo
s Rossi zkušenost o kterou by se mohl podělit?