Alpine Ski World Cup 13/14 - příspěvky uživatele maryys
já tam byl před rokem a trať až na jeden kopec neni extrémní,tak se ani nedivím. I včera zajel Ted jeden z nejlepších časů v treninku.
tak nevím,ale jestli i Eurosport dřív ještě než odjede 30 závodníků radši změní program na futsal ( ikdyž je nějaký mistrovství Evropy),tak začínám opravdu Ivanovi věřit v tom,že sjezdové lyžování v o…
>> #462, Pavlos, 26. 01. 2014 20:54:29
myslíš třeba článek od svazu- ,,Bank sahal po vítězství'' :D
Hirschera už jsem nestihl. Faktem je,že Na Yuasu se vždy těšim, takový závodník je pro publikum (aspoň já to tak pociťuji) naprosto skvělý, jeho druhé jízdy na hraně pádu? Nezapomenu před rokem,jak na…
souhlasím,hezká podívaná. Osobně se mi líbila jízda Fritze Dopfera. Vyjížděl oblouky,jako by byl na modrý.
>> #287, Vlastik33095, 29. 12. 2013 20:36:34
přesně, sice první kolo myslím zajela na její nejlepší pozici v letošním WC,ale vypadlo přes…
myslim si,že to je i způsobem přednesu, britští komentátoři celý závod prožívají jak brazilci mistrovství světa ve fotbale. O každém závodníkovi sdělují informace,stejně tak o trati, tréninkových jízd…
- přidávám jedno video do placu- zahřívačka před závodem slovinských holek Ferk a Stuhec.
Vonn 0,04 za první Gisin, sice trénink,ale její návrat na špici se je velmi slibný.
čekal jsem,že mě někdo opraví. Spíš hustej,jestli můžu použít takovýto eufemismus. To je panečku kopec, těžko říct,jestli jsem si víc užíval BC,kde krájeli svah jak nůž máslo, nebo dnešní holení žilet…
TL je venku, zadek mu na Face sjezdovce trošku ujel, Svindal venku taky. Jsem zvědavej na Marcela,jak využije tuhle příležitost. Hezkej GS.
Bode absolutně skvěly,jak já mu to přál. Jen jsem se zatajeným dechem sledoval jeho jízdu a nemohl uvěřit tomu,jak jeho stylem dal skoro všem na frak. Z Janky mám taky radost,jsem zvědavej co převede …
>> #75, fischerbl, 17. 11. 2013 09:39:21
hrůza,děs..proklikat se k výsledkům(kde jsou teď pod Calendar & Results a následně Venues) a po k…
Mě Body příjemně překvapil na jakém místě skončil a velice se těším co předvede v rychlostních disciplínách doma v Americe. r Upřímně řečeno,v jaký rychlosti se dokáže Ted dostat do klubíčka,zadk…
to je neuvěřitelný,jak si do toho sedá.na takový pistě. Upřímně řečeno,tak samotného mě baví koukat na přiloženého Bodeho. Ten jeho atypický styl je neopakovatelný:)