ČESKÁ STŘEDISKA - příspěvky uživatele administrator
(Radek Holub – SNOW, ) Původní komentář Petra Dudka, na který reaguje Karel Hampl (viz blog), je ke stažení na konci onoho článku.
(ivan, ) Ve článcích je jeden docela nový, v němž Karel Hampl reaguje na další článek v MFD týkající se Špindlu. A s tím novinovým silně nesouhlasí. Já ten v novinách nečetl, takže mlčím, ale jako dal…
(ivan, ) Ono je vlastně fajn, když se tihle týpci zkoncentrují v jednom místě a v pár barácích. Aspoň je o to méně snobárny jinde. On ten Špindl, jak coby pamětník víš stejně jako já, byl takový už za…
(marťas, ) Vlivní ve Špindlu byli velmi krásně a reprezentativně vidět první letošní lednový víkend na svěťákovém závodu.Koneckonců proč takovou možnost nevyužít, ukázat se nejlépe ve slušivých oblečc…
(ivan, ) Možná jste dneska četli v MFD celou stránku („téma Dnes“: Všichni vlivní ve Špindlu) o tom, kdo všechno má byt, nebo pravidelně jezdí, do Špindlu. Když pominu to, co jsem už před časem psal j…
(Radek, ) Harrachov – znám z celé „pětky“ nejméně. Ale kdyby nebyl takovým turistickým velkoměstem, Čerťák se mi čistě lyžařsky špatný nezdá (i to malé převýšení 350 m je pěkně využité). Jako největší…
(ivan, ) Ten „potenciál rozvoje“ je ale kritériem dost problematickým. Není totiž jasné, podle čeho je mám ohodnotit. A kdo to vůbec dokáže, když např. nezná územní plán a mnohdy ani to, kudy vede hra…
(ivan, ) Špindl: 4 4 3 3 3 2 = 19 Pec 2 2 3 2 2 2 = 13 Harrachov 1 1 1 2 1 1 = 7 Rokytnice 3 3 3 3 3 3 = 18 Špindl: nejrozvinutější, nejtechnologičtější, nejzkomercializovanější. N…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
… -ještě jsou tam chybky, ale snad mi to odpustíte … – Díky.
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) Jejda – ta tabulka se nepřetiskla jak jsem jí napsal… – pokusím se ji tady nějak napsat jinak: ŠPINDL = LANOVKY=3, TRATĚ A ÚPRAVA=4, PRO DĚTI=2, PRO VÝKONNOSTNÍ=4, POTE…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) Když už se tu tak se znalostí věci diskutuje nad tématama kterejm nerozumím (nastavení cantingu, různé vymyšlenosti ve vázáních a deskách atp…) , napadlo mě téma, "kterýmu př…