Skihalle Neuss - příspěvky uživatele administrator
(ivan, ) Výborná zpráva, díky za ni! Vlastně potvrzuješ to, co jsem i jako nefreeskier vytušil už tehdy: kromě lákání nelyžařů je hala dobrá hlavně pro freestylisty. Nepotřebují nijak velký sklon svah…
(HracH, ) Tak Skihalle Neuss mě celkem mile překvapila. Musím to ale trochu konkretizovat. Sjezdovka obecně pro pokročilého jezdce lákavá není. Udávaná délka 300m se subjektivně zdá kratší. Sklon je n…
(HracH, ) Super,pánové,díky za info. Jsem v Dusseldorfu na studijích,tak to tam určitě průbnu. A dám vědet.
(jarda, ) Byl jsem tam před cca 4 lety v červenci (všední den, kolem 12:00) a docela spokojený. Je to ovšem relativní, protože jsem byl zrovna uprostřed lyžařského „půstu“ a tudíž docela „nadržený“. S…
(ivan, ) Samozřejmě už dávno nevím, co přesně jsem tehdy dávno psal. Akorát teď v červnu je to snad pět let, co jsem v Bottropu byl na testech jako servisák, a tak jsem osobní zkušenost měl s ním, ne …
(HracH, ondrej.hrachovina@seznam.cz) Ahoj skieři! Máte někdo zkušenosti se Skihalle Neuss v Německu u Dusseldorfu? Jde mi hlavně o snowpark-překážky, připravenost, celkový dojem, popř zkkušenosti s v…