Zima na nohy - příspěvky uživatele administrator
(Martiník, ) http://www.hotronic.com/…s/index.html – myslím že tato firma také dělá vyhřívání
(jiri, ) Ahoj,v Hervisu mají t.č. relativně slušné boty Atomic dámské i pánské již se zabudovaným Therm-ic Powermax,za 4OOO.-,koupil jsem sobě i manželce, totální spokojenost.sleva z 9500.-.Samo vyhří…
(Miloš, ) V českobudějovickém Hervisu mají nabíjecí vyhřívané vložky za 1 299,–(sleva z 1700,–)Je to na akumulátory,žádné vyndavací baterie.Není tam uveden výrobce,tak to asi číňani od někoho okopčili…
(Petra, lyn@seznam.cz)
Dobrý den, pokud Kamil neuspěl, tak bych to vyhřívání vzala, nesnáším
zimu a miluji lyžování Petra
(ivan, ) Tuším Ziener dělá rukavice s aku vyhříváním (zdroj buďto na hřbetech rukou, nebo tuším alternativně v kapse). Viděl jsem je před minulou zimou v Butovicích ve Vanclsportu. Cena ovšem nějak tě…
(Kamil, k.kamil@zoznam) Zdravím Evo. Máte ješte vyhrievanie thermic-ktore ste chcela predať? Ak ano mal by som záujem o kúpu. Dík. Kamil
(Eva, ) Therm-ic vložky se mi neosvědčily-jakési teplo sice bylo ve špičkách cítit,asi tři ,čtyři hodiny,ale začaly mě nesnesitelně bolet plosky chodidel,což přičítám tvrdé a rovné vložce+špatné kle…
(Pavel21, Pa.vel.21@seznam.cz) Koupil bych lyžáky s vyhříváním, myslím že je dělá atomic, je třeba k nim dokoupit jakousi baterii která se napojí k botě.
(kankan, color.company@tiscali.cz) Ahoj. Můžu se zeptat jestli se ti osvědčily zmiňované vložky do bot? Potřeboval bych něco pořídit dceři na lyžák a nechtěl bych za to pokud možno dát přes 2000,–-Kč…
(Magda Glemmi, glemmi@seznam.cz) mi je na prsty jako zene stale, neresitelny problem = je zbytecne se mi zabyvat. Nejjednodussi reseni, pokud se mrznoucimi prsty zabyvat chcete – kupte si husi peri a …
(Pavla Rückerová, pavlla.r@seznam.cz) Asi je nejlepší výhřevná vložka do bot Therm-ic, Alpenheat apod.. Mám věčně zmrzlé nohy, tak vím jaké to je. Teď jsem lyžovala v –13°C a za hodinu jsem musela do …
(marťas, ) Dobrý to příspěvek.Jenom kontrolní otázka, nepropálila jsi na lanovce lavičku či na kotvě jsi nespálila ruce?
(Radka, ) Mám zmrzlé ruce i doma.Ttrochu mi pomohl ohříváček ze skautské prodejny. Leje se do něho líh,zapálí strčí do obalu hřeje mě v kapse a když jedu na vleku hřeju ruce. Nic jiného jsem nevymysle…
(šutr, 5jar@seznam.cz) Nohy bychom měli skoro vyřešené, ale co ruce? Mé partnerce je po chvíli nesnesitelná zima na ruce. Poradí někdo,nejlépe ?žena
(PetrAT, ) V loveckých potřebách prodávají pouze to „srdíčko“ do přední části vložky. Má tlouš´tku asi 1,5mm. Cena je 700,– . Je to snad švédský výrobek. Bohužel je to pouze na 2 baterie a bez regulac…
(Dener, ) Taky by mě zajímalo jak by se dalo vyřešit vytápění do bot Atomic RT, rezpektive jak upravit vložku. Není my dost dobře jasný kam schovám ten přívodní kablik pokud chci zachovat originál vlo…
(Radim, RH.Havlicek@seznam.cz) Vložky s aku. výhříváním maji v Tchibu za 1190,– . Bylo to i na Tchibo.cz, ale tam už jsou myslím vyprodané.
(eva, ) Nemůžou vyhřívané stélky v lyžařských botech způsobit problémy lidem se sklonem k tvorbě křečových žil? Už samotné delší sevření nohou v lyžařských botech se křečákům moc nelíbí. Obecně se v …
(mirda, ) Měl jsem stejný problém s manželkou. Pokud byla větší zima, tak nesnesla být déle na svahu. Nakonec jsme to vyřešili vyhřívanými stélkami ( loňským modelem těhle stélek: http://eshop.skiserv…
(Katka Manestarová, katka.manestarova@seznam.cz) Ahoj, nohy a ruce mi mrznou odjakživa a to jsem jezdívala závodně, takže záhul a stejně zmrzlé prsty. Teď se na sjezdovce už nezapotím a tím víc je zim…
(Honza, ) V podstatě souhlas s rozdělením – k té první variantě bych přidal před vyhřívané vložky ještě jeden krok – padne jí optimálně bota na nohu (není příš těsná, škrtí, tlačí, případně brání cirk…
(jarda, ) Základní otázka zní – je jí zima na nohy jen při lyžování v lyžákách, nebo pořád? První případ by mohly řešit vyhřívané vložky, druhý lékař.
(Martin Ruzicka, mart.in.ruza@seznam.cz) Potreboval bych vyresit jeden problem. Resp. problem sve pritelkyne, ktery je timto vlastne i mym problemem. Pri lyzovani strasne trpi na skoro nesnesitelnou …