juniorky pro ženu?prosím poraďte - příspěvky uživatele administrator
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) DYNASTAR? – nelpěl bych na značce, pokud hledáš lyži která ti bude vyhovovat a nechceš za ní platit „nekřesťanský“ peníze. Dají se koupit velmi dobrý lyže i levně – a lyže různ…
(piggie, ) K té šířce lyže…takže řekněme nějakých např 120/74/100 to už by byla přijatelná hodnota? O kolik moc udělá rozdíll 64X74? Pravda je, že u nás prostě nebývají luxusně upravené sjezdovky po…
(piggie, ) Díky moc, asi je na tom hodně pravdy, protože když jsem učila v lyž.škole, podvědomě jsem postupem času na večerní svezení půjčovala 150–160cm lyže s rádiusem asi těch 16…Jenže teď je otá…
(jarda, ) S délkou lyže a rádiusem to je trochu podobné jako s autem – čím větší koráb, tím pohodlnější (šetrnější ke kolenům) jízda, ale zároveň horší obratnost.Pokud jsi smířená s tím, že nohy/kolen…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
to není úplně dobrá otázka – zdali juniorská je vhodná. Lepší
otázka je, jaké vlastnosti by ta lyže měla mít a vzhledem k tomu co
píšeš by měla být k tobě šetrná !!!! – to z…
(piggie, hedvikka@centrum.cz) Ahoj, mohli byste mi někdo prosím poradit, zda má smysl kupovat juniorskou lyži pro ženu? KOnkrétně by se jednalo o Dynastar omeglass 64,délky 148cm, pro dobrou lyžařku (…