dámské lyže Elan - příspěvky uživatele administrator
(PetrAT, ) Pro začátek podmínky: sjezdovka v Mostech u Jablunkova. Příjemný, mírný svah. Ráno –10°C, pak to šlo pod nulu. Perfektně upraveno, bez ledu. Povrch, do kterého se lyže snadno zakrojily…
(PetrAT, ) Pokud máš někde možnost, tak si je nejlépe odzkoušej sama – testovačka, půjčovna … Včera jsem byl na testovačce elanů a musím se přiznat, že mě zaujaly jedny lyže, který bych si podl…
(Kačis, kacasaza@seznam.cz) Dobrý den, chci se zaptat jestli jste si už nekoupila ty elány. Taky o nich přemýšlím, ale hledám někoho se zklušeností s touto lyží. Ještě jsem přemýšlela o Blizzard viva …
(PetrAT, ) Pokud můžeš, tak neváhej a jdi testovat. Budeš se divit jaký je např. rozdíl u stejného modelu , když vyzkoušíš dvě rozdílné délky. Byť se jedná třeba o pouhých několik cm
(Skier, ) Na těchhle akcích si ale na lyžích můžeš skutečně zajezdit – není to nejlepší?
(Stepanka, shadore@seznam.cz) Ahoj Petro, díky, ale je tam jen odkaz na firmy, které testují a datum, kdy. Já se testování účastnit nechci, chtěla jsem si jen přečíst něco o té lyži a to spíš od někoh…
(Stepanka, shadore@seznam.cz) Mám ještě jeden dotaz, když už jsem tu. Mám zálusk na nové lyže a přemýšlím mezi Head Power One a Elan. Odebírám Snow, takže jsem poctivě studovala testy, ale o Elánkách …