Taky nevím co si vybrat? - příspěvky uživatele administrator
(TomáS, ) http://eshop.harfasport.cz/detail.php?…
Arsi dík za info. Myslím, že tahle cena je už celkem fajn. To odstupňování tvrdosti je na tý lyži nějak napsaný v nějakým kódu n…
(ivan, ) Copak „111 cm“, to je jasně „typo“, ale „Worldcup GS
ski“ v délkách 160, 165 a 170 cm (nikoliv juniorské modely), to mě
opravdu zaujalo
(ivan, ) No jo, já to ještě někdy napíšu znova, ale hnd se mi nechtělo. Delší věci si pro jistotu taky před odesláním kopíruju, ale tentokrát jsem to neudělal. Mea culpa. Jinak ale nečekejte příliš, n…
(arsi, ) Ak by si chcel neskôr tvrdšiu lyžu,tak racestock od klasických značiek je určite ekonomickejšie riešenie.Teda ak práve nebude u Duel nejaký výpredaj:-)Tvrdosti sú odstupňované jednoducho od n…
(Honza, ) Díky – 111cm široká lyže mně dostala! Jmenuje se CC
11.1.P.S.: Vím že je to jen překlep
(Pavlos, ) Pokud má někdo zájem o celkem levné lyže Ogasaki, tady je celkem slušná nabídka.
(TomáS, ) Tak nevím, jestli se nesložíme na nějakou gáži, aby to
Ivan napsal znova, ne? Když jsem lyže vybíral, tak jsem i o Blade
i o Duelu taky uvažoval. Výběr jsem ale dělal ve chvíli, kdy jsem…
(Honza, ) Ivane, v těhle případech často pomůže vrátit se o stránku zpět (tlačítko backspace). Ale jinak u dlouhých reakcí taky používám kopírovánéí do schránky před odesláním.
(arsi, ) Škoda toho Ivanovho strateného príspevku.Malosériovky ma tiež trocha zaujímajú.Konkrétne Blade,Duel,možno japonská Ogasaka.Vist som prednedávnom skúšal.191cm obračku,ktorá ale tuším nebola FI…
(TomáS, ) Na jeden z nejzajímavějších příspěvků, na který jsem se
fakt těšil je fuč. Ivane kolik bereš na hodinu, psal si to 1/2 hodiny, ne?
. Tohle fórum
z pohledu internetový aplikace má i …
(Petr, petrkdyr@volny.cz) To je fakt škoda, já byl taky docela zvědav na rozdíl mezi sendvičem z gigantické firmy a z malo výroby. V čem to tajemství spočívá. Zkus toprosím ještě jednou Ivane myslím, …
(ivan, ) Právě jsem nakloval dlouhou a dost pracnou reakci. Při odesílání se to ztratilo, prý chyba. Znovu to psát nebudu, byla to víc než půlhodina práce. Ať se někdo v redakci podívá, jestli to někd…
(TomáS, ) Tak tenhle příspěvek ivane, mě skutečně potěšil. Nemohl bys nám napsat o rozdílech v konstrukci mezi masovým produktem sendviče jako dělá Fischer, Rossignol a další a právě tím z malosériov…
(ivan, ) Tyhle severoitalské malosériovky, ať už Vist, Blade, Blossom, Nava, Duel, Bottero a snad i nějaké další jsou prima volba. Zdá se, že si celkem hlídají kvalitu, v Itálii mají slušnou cílovou s…
(TomáS, ) No tak to je super. Ta lyže je fakt skvělá, pořád objevuju její možnosti a ještě jsem se zdaleka nedostal na její limit což cítím. Když je dobrej podklad, tak mám pocit, že bych bych si moh…
(Petr, petrkdyr@volny.cz) No tak to je nářez, samozřejmě že jsem myslel ten krámek na Letné tady adresa pro nezasvěcené http://www.chcilyze.cz/ Vzal jsem si loňský model od Vistu 165 cm radius asi 13 …
(TomáS, ok7171@seznam.cz) Ahoj, to
bude krámek na Letné, tak ode mne (Tomáš Sedláček) pozdravuj Láďu
Vondráška. Loni jsem u něj koupil čtvery, tak nebreč . Je pravda, že je to darda.
Teď je prodáva…
(Petr, petrkdyr@volny.cz) Ahoj, já v podstatě na těhle lyžích nikdy nestál…nicméně ráno jsem brouzdal na netu a našel jsem jeden krámek kde tyhle všechny pro mě neznámé značky mají a jel jsem si je …
(Pavlos, ) Já nevím. Rozpoznat rozdíly v naladění TOP slalomek dokáží opravdu jen nejlepší lyžaři. Takže bych šel určitě do sendviče ( FISCHER ) nebo bych sháněl top modely od Blizzardu ( třeba
(TomáS, ok7171@seznam.cz) Ahoj, k tomu se bude dát těžko vyjádřit, protože bys nejlépe potřeboval někoho, kdo na těch všech lyžích jezdil, nebo je mít v jeden den na sjezdovce. Ten první případ asi ne…
(Petr, petrkdyr@volny.cz) Ahoj
lidi, mám stejný problém jako řada z Vás. S tím že už vím alespoň
tři typy mezi kterými se rozhodne. Předkládám Vám je k posouzení a
případnému odbornému zhodnocení …