O.Černý-mimo mísu!!! - příspěvky uživatele administrator
(Jiří Holan, jiriholancz@seznam.cz) že by pravda a láska …nad lží a … nechť Zuzka při příští příležitosti(OH 2010?) závodnice tituluje pouze křestním jménem! -MŮŽE SI TO DOVOLIT! SKOL!!!!!!
(Radek Holub – SNOW, ) Autor se určitě vynucenému přechylování příjmení vyhnout může, např. oním skloňováním křestních jmen. (Pak ale nevidím důvod, proč stejně neskloňovat příjmení.) To hlavní: těžko…
(supinna, ) souhlas. To ovšem asi nic neříká panu Zárubovi ze sportovní redakce čt, který si v dnešní MF Dnes zřejmě připravuje nějaký lepší „post“ ve zmíňované instituci… Jak jinak mám chápat jeho…
(ivan, ) Právě v zájmovém, oborovém apod. médiu se tomu podle mne vyhnout docela dobře jde. Předpokládá se čtenář do problematiky více či méně zasvěcený, jemuž to nepřijde tak divné. Kromě toho zná "s…
(Radek Holub – SNOW, ) My se držíme stanoviska Ústavu pro jazyk český, že v 1. pádě jsou správné obě varianty (se známými výjimkami jako Edith Piaf ap.) – „správnější“ by měla být ta nepřechýlená. Při…
(ivan, ) Až budu zítra večer doma u svého PC, vyhrabu v jeho útrobách své starší články na toto téma (rok cca 2000–2001, starý dobrý skisports.cz) a nechám je dát někam mezi články nebo do blogu, když…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) Moc děkuju za podporu. Nakonec, zřejmě právě díky ní, se p. Černý omluvil a vzal vše zpět… A i zde platí, že vše je pro něco dobré. Sice to z počátku nebylo příjemné, ale nyní …
(Honza, ) Sorry, nedá mi to a zatáhnu sem trošičku politiky… Já jsem jednoznačně pro to, aby ČR v době předsednictví EU vyvinula maximální úsilí k tomu, aby se v zahraničí používala česká ž…
(Honza, ) Takže pozor – na svůj mail do ČT jsem dostal následující odpověď:Česká televize rozhodně popírá spekulace, které se objevily v tisku, že spolukomentátorka Mistrovství světa v k…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) když se nepřechyloje, ale vůbec mi to nevadí, když se mluví se znalostí, k věci a s nadšením… Zuzka je právě v tom, jak se nechá strhnout při komentování úžasná – zprostředku…
(Pavlos, ) ( O. Černý ) je tam jen za „zásluhy“ . A to za zásluhy za spuštění nového sprotovního kanálu ČT4 Sport. Jinak tam jako nesportovec nemá co dělat. Pokud chcete , aby Zuzka zůstala, pište
(Krab, ) se nezastavuje nad tím, že třeba Sáblíková mluví o Klaudii Pechstain – neměla by také skončit? A mám takový pocit, že ani samotná prezidentka Neumannová nepřechyluje, přesto ve funkci nekončí…
(Jiří Holan, jiriholancz@seznam.cz) Jsem konsternován tím co si dovolil pan O.Černý za nechutně arogantní ubohost – vyhodit skvělou až ůžasnou komentátorku Z. Kocumovou za to, že nepřechyluje jména ci…