Setina sekundy - příspěvky uživatele administrator
(Jirka H, jiriholancz@seznam.cz) Leo, nebo kdokoliv jiný, neříkejte, že to nejde sehnat ani za zlatou cihlu(sněhovou), SKOL!!!!
(Martin430, pospisil1@gmail.com) Leo, už budou pomalu prázdniny a pořád tu máme jen to tvoje tajemné – těšte se – bude. Já jsem tedy už natěšený dostatečně........ Bylo by možno alespoň malinko naznač…
(Martina, m-mala@volny.cz) Já svůj první lyžařský film viděla asi v roce 1982, byl to „romantický“ film o klukovi, co stíhal svoji vysněnou a svoji pouť absolvovat různými lyžařskými styly, včetně nap…
(H.Hugo, ) Nejpusobivejsi lyzarsky film na ktery si vzpominam se jmenoval „Okno do nebe (Open to the Sky)“, je podle skutecne udalosti kdy lyzarka na vozicku vzpomina na dny sve byvale slavy. Je to u…
(Lea, info@cmpd.eu) Jsem moc ráda, že můj velmi oblíbený seriál můžu konečně řešit. Je o něj zájem!! Těšte se, bude.
(Martin, pospisil1@gmail.com) I mě to zásadně ovlivnilo, dokonce tak, že jsem zlomil rodiče v létě cestou od moře k návštěvě Elanu a nákupu RC-ček, na kterých tam jel Stenmark. (praskly na to všechny …
(David, africatwin@email.cz) Čao, nostalgie je hnus:). Zkoušel jsem se dostat k filmu přes známou v Itálii a neuspěšně:( Asi by to chtělo oslovit Janečka, ať mrkne do archivu. Tam přece musí být…
(tomas, ) Setinu sekundy jsem sice na Youtube nenašel, ale je tam Gustav jak vítězil v Sapporu 1972.
(Dan K., daniel.klotz@seznam.cz) Pod Ivanovym clankem o Snezenkach jsme nostalgicky zavzpominali na serial Setina sekundy, kde hral legendarni Gustavo Thoni. Serial jsem od te doby (198?) nevidel a po…