Historie lyžařských firem - příspěvky uživatele administrator
(LukYn, ) Ivane, tohle neberu za sviňárnu. Prostě to chápu a ani jsem nechtěl někoho obtěžovat tím, že bych ho zdržoval od práce, nebo ho chtěl kvůli tomu nějakým způsobem okrádat. Ať už finančně, neb…
(ivan, ) LukYne, budu svině. Za těch skoro 15 let, co můj život organizuje především lyžařská problematika, jsem určité materiály shromáždil. Zdaleka ne tolik, kolik bych rád, ale něco mám. Jenže práv…
(arsi, ) No LukYn,čo ti poviem…Minulý rok tuším,som sem písal,že závodné katalógy z rokov 1975 až 1998 by som hádam aj zlatom vyvážil.Ozval sa mi len ivan,že niečo má,ale z rúk to nepustí.Chápem.Sám…
(LukYn, ) Díky za tip, vím, že by to přineslo hodně velké světlo do mého shánění… No ale vážně nevíte o něčem, co by mi trochu pomohlo? Zajímá mě jestli třeba někoho nenapadlo něco takového udělat.....
(tomas, ) S těma cizincema to přesně sedí. Když jsem byl v Anglii, tak mi tam nechtěli věřit, že jsem Čech, když nepiju pivo. Ale musím říct, že to docela leze do peněz. Když si dám v hospodě můj oblí…
(ivan, ) Taky jsem si tak vždycky připadal, když jsem se dal do řeči s cizinci. Ti na informaci, že jsem Čech, vesměs reagovali „á, výborný pívo, ty se máš!“ a když jsem je zklamal, že to nepiju, kouk…
(tomas, ) jé Ivane, a já si myslel, že jsem jedinej Čech, kterýmu
nechutná pivo. to jsem rád, že nejsem sám. ![]()
(ivan, ) Smůla. Pivo nepiju, nikdy jsem ho nepil, naposledy v letních vedrech půlllitr asi před třemi lety, nechutá mi. Otoh, jsou i jiné drinky (třeba mlíko nebo Kolaloka -))))
(LukYn, ) Sháním informace ohledně lyžařských firem. Zejména se mi jedná o jejich historický vývoj, popřípadě i jejich technologické dobové srovnání navzájem, či trošku detailnější popis tehdejších te…