Atomic SL 10i B vs. Fischer RC4 Worldcup SC - příspěvky uživatele administrator
(waxx, ) OK – je to uz nekolikatej hlas pro Fischerku, tak na tom asi neco
bude Kazdopadne zni
zajimave i ta Stockli Laser SL, tak jeste uvidim…
(pe.pe, pe.pe@bigboss.cz) I já bych doporučil STÖCKLI Laser SL. A pokud ne, tak jednoznačně Fischerku. Jezdil jsem Fischerku i Atomic SL 10 (Stöckli Laser SL dokonce vlastním, a jsem šťasten). Akorát,…
(TomáS, ) Tím „více prát“ jsem myslel především nutnost poněkud silovějšího pojetí jízdy na rozbitý sjezdovce, kde by se s měkčí a kratší Atomocou jelo příjemněji. Jinak slevu Stockli v Butovicích jse…
(ivan, ) I když si tím svým způsobem kálím do vlastního hnízda, musím souhlasit s tím, že SL:11 ve 163 cm pro chlapa vylíčeného kalibru vhodnou lyží není. SL:12 ve 165 cm by byla, ale mezi těmito dvěm…
(Pavlos, ) ale na netu jsem viděl výprodej STÖCKLI lyží v MSS Butovice. Zkus se podívat i tam.Třeba taková STÖCKLI Laser SL nebo odladěná SC za poloviční cenu by nebyla marná. I
(karlos, karlos.v@tiscali.cz) Hlavní rozdíl je v konstrukci lyží,Fischer je poctivá sendvičová lyže a Atomic je jen pěněná.
(waxx, moonlite@seznam.cz) Ja vim,
ze ta otazka je polozena mozna trochu blbe (BTW tu odpoved, co jsi sem
zkopiroval jsem dokonce kdesi v diskusi cetl , nicmene mi slo hlavne o to,
co pises dal -…
(TomáS, ) Schválně jsem zkopíroval jednu svou odpověd diskuze slalomka Elan vs. slalomka Voelkl, která může být odpovědí.......... Je to stejný, jako když napíšeš nevím jestli Mondeo nebo Passata? Ob…