Najlepšie články v Snow tejto sezóny - příspěvky uživatele administrator
(Pavel_Elan_SLX, ) I když to Tom už číst nebude, rozhodně jsem slovo zbohatlík ani spekulant nemyslel v pejorativním slova smyslu. Já mířím na běžky na Velkou Javořinu, což je na opačné straně repub…
(Tom Řepík, ) Skol kolegové, tady Tom Řepík. Radek Holub mi teď aktivně poslal link do tohoto vlákna, a ačkoli se normálně inetovým tlachárnám ze svých dobrých důvodů vyhýbám, když už jsem tady a přeč…
(tomík, sweettommy@seznam.cz) Taktéž se mi velmi líbila série článků o American Top Resots, i když musím uznat, že mi z nich bylo místy smutno – zde popsaným směrem by se lyžování ubírat nemělo… Dál…
(Lubosš, ) Taky naprosto souhlasím s arsim, musím říct, že na články, které jmenoval jsem si vždycky našel čas i když jinak čtu časopisy až po sezóně:-) Ale ještě bych doplnil jeden článek, právě od a…
(ivan, ) Díky, arsi i ostatní. Jsem rád, že napsané oslovuje. Právě skutečnost, že na internetových diskusích patří otázky na údržbu a přípravu lyží k bezpečným evergreenům, mě přivedla k zopakování i…
(Pavel_Elan_SLX, ) Naprosto souhlasím s Arsiho hodnocením. Dokonce Ivan v některých článcích cituje i špílce, které člověk chtě nechtě vypustí v diskusi :)) Články Toma Řepíka byli taky velice zajíma…
(Pavlos, ) je podobný.
- Snow Historie – Ivan Sosna
- Druhá strana mince – Tom Řepík
- Servis – ivan Sosna
- Snow Historie – Smutná tvář hor
- Snow Atlas – spousta užitečných…
(Tom8S, ) Člověče asi si pořídím konečně to předplatné
, když to jsou takový
perly:-). T
(arsi, ) Velkú pochvalu si zaslúži Ivanova séria článkov SERVIS za celkovú osvetu v servise lyží.profesionálne a zrozumiteľne napísané.Trochu ma mrzí,že aj po takej vynikajúcej sérií sa ľudia budú doo…