Nabidka Praci - příspěvky uživatele administrator
(Kamila Urbankova, Kamilaurbankova@seznam.cz) Dobry den, mam zajem o Vami nabizenou brigadu na pozici instruktora lyzovani. Je mi 25 let, pracuji jako ucitelka Nemeckeho jazyka a telesne vychovy na I…
(TomáS, ) nebo jsem slepej. Pánovi z ČTK bych dal. Ještě mám s nina nevyrovnanej účet, za to že poslali málem mou maminku do nebes. Viz. můj hrubší příspěvek – http://snow.cz/diskuze/1/1504/. Když jse…
(david, david@hottubs.cz) ach jo, tak jsem se smál, až jsem panu Tiboru Alföldimu popletl jméno…:-) pardon.
(david, david@hottubs.cz) navrhuji přidat na snow.cz
anketu o nejzábavnější diskusní vlákno, k favoritům řadím i
„Aldolfiho polemiku“ – díky za link, Pavlosi! – dále pak některé,
pravda, spíše t…
(ivan, ) Už jsem jednou ve vedlejším vláknu odpovídal na podobné: kdo říká, že to nechci zkusit? Nikdy jsem nic takového nenapsal. Viz tam.
(Aleksandr, info@carving-centrum.cz) Opravdu poslal vam odpoved. Muzu nabidnout vam udelat schuzku a osobni domluvit co a jak. To bude lepsi nez diskutovat tady.
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – skutečně jste vůbec nereagoval – na tom trvám a i vy byste jistě už ve své první reakci napsal, že jste odpovídal a odpověď byste nejspíš současně zveřejnil…
(Aleksandr, info@carving-centrum.cz) Ivane a proc vy nechcete zkusit trenazer osobni? Proc nikdo ne veri ze ten trenazer muzet zlepšit techniku jizdy? V Rusku ten trenazer je velmi populární a naprik…
(Pavlos, ) ERUPCE NA SLUNCI Dneska se tady všichni jen osočují a hádají – jako třeba tady
(Aleksandr, info@carving-centrum.cz) Prominte a jak vy muzete dovolit psat ze nedostal odpoved ode mne? Ja vam poslal odpoved na tentu nabidku. Ja jak muzete dovolit psat ze "Aleksandr zřejmě nebude p…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – to co jsem Vám napsal byla jasně a zcela jednoznačně NABÍDKA INSTRUKTORŮ, včetně referencí o jejich kvalitě. Ta nabídka byla určena POUZE Vám a Vy jste na ni dosud vůbec neod…
(ivan, ) Ján jsem jen rozvedl tvou formulaci „nedostal od Aleksandr odpověď“. Cením si každého cizince, který se snaží poprat s češtinou, ale už z praktických důvodů bych čekal, že se na trhu pokusí u…
(Aleksandr, info@carving-centrum.cz) Honza dostal od vas 17.12 dopis:
Dobrý den,
myslím, že Vám můžeme nabídnout kvalitní učitele. Na stránkách www.snow.cz najdete mé příspěvky pod nickem HOnza …
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
tvoje reakce tak trošku podpásovka, Ivane ? – prostě je to Rus, no,
a tak mu čeština dělá trošku problém – moje němčina a angličtina
není o mnoho lepší, například
… Bl…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
jsem tehdy na nabídku některého z mých lyžařských instruktorů nedostal
od Aleksandr odpověď… – a to ani po urgenci… Aleksandr zřejmě nebude
příliš solidní firma …
(Aleksandr, nskru@seznam.cz) Už psal dopis redakci webu s nabidkou o spolupraci, bohuzel nedostal od nich zadny odpoved.
(Skier, ) Aneb lyžování na suchu. A necvhcete si to konečně s redakcí webu pořešit jako regulérní inzerci? Už je to tu podruhé.
(Aleksandr, nskru@seznam.cz) Fitness centrum v Praze hledá instruktory lyžování. Požadujeme: komunikativnost, lyžařské znalosti, praxi na obdobné pozici, schopnost pracovat s dětmi. V případě zájmu za…