VYLEPŠOVACÍ LYŽOVÁNÍ 3 - příspěvky uživatele administrator
(ivan, ) OK, mě to zase tak moc nedrásá. Nakonec jestli zase budu v zimě okolo lyží makat, stejně bych měl minimálně času se těch akcí účastnit. Ale přečetl jsem si to až tady v diskusi a na základě s…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) prošlo to interní diskusí na konferenci V.L – skoro dva měsíce to tam bylo k disopozici ke změnám. O Tvejch námitkách vesměs vím, ale bylo nutno se trefit ještě mimo celou řadu…
(ivan, ) Značně ambiciozní. Chápu to jako určité propojení s akcemi Pro Senior Tour, resp. dalšími Masters. Budiž. V obecné rovině by se tak daly doporučit nejrůznější open závody, jichž je, pokud…
(HonzA, ) Doufám žes to myslel nějak takhle… Je načase pověsit sem info o celoročním plánu Vylepšovacího lyžování. Máme po červnovým Kaunertalským výjezdu – poslední akci sezóny 2008/2009.....
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) pověsit sem info o celoročním plánu Vylepšovacího lyžování. Máme po červnovým Kaunertalským výjezdu – poslední akci sezóny 2008/2009… Neumím tu dělat takový ty věci aby to v…
(Hanzi, sarf@centrum.cz) nezna bratra, natoz kamarady z VL. Misto kresleni carvovych oblouku na Kaunertalu, jsem kreslil projekt pro nemeckeho zakaznika v Berline. Doufam, ze to dobre dopadne a teore…
(Pavlos, ) rozhodování „jednodušší“ O víkendu jsem se účastnil
(musel) firemního fotbalového turnaje v Erligheimu. Tím pád…
(ivan, ) Upřímně vyhlížející sebekritika, soudruhu. Doufám, že příště už budeš bez zakolísání vědět, na které barikádě je tvé místo. Na VZDUŠNÉ ZÁMKY zapomeň, ty měly vždycky jen oklamat pracující lid…
(ivan, ) Jo, Kessler je snb legenda a zjevně se mu podařilo udělat fajn lyži. Je mi jasný, že by ses nijak lacino nerozplýval. V sobotu si je uzurpoval Olda, asi věděl, proč. Ty jetý závodní lyže …
(TomáS, ) samozřejmě, že ještě ve středu jsem zvažova,l zda-li pojedu. Nakonec vyhrála předpověď, která slibovala, že se tu bude dát slušně lítát. Počasí bylo u nás poslední 3 týdny úplně katastrofáln…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) účastníků Vylepšovacích lyžování 1 i 2 poreferuju podrobněji na naší „konferenci“. Tady jenom doplním Ivana – neděle byla jenom o trošičku lepší než dokonalej pátek a sobota :-…
(ivan, ) Jistě. lze udělat i větší chyby. Blbě se oženit nebo vdát, bourat ožralý/á v autě, uchlastat nebo ufetovat se. Ale zase tolik horších, než vzdát VL 3 v termínu 12. – 14. června, neexistuje.
(ivan, ) Už jsem ani nedoufal, zejména po letošním teplém květnu, že se zase někdy dočkám situace, kdy natrefím v červnu lyžování lepší než v zimě. Už je to pár let, co se mi to poštěstilo. A ejhle, o…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) ten vejlet se blíží – sněhu tam sice nepřibejvá, ale ani neubejvá – je tam už tejden kolem nuly… Už se pomaličku blížej předpovědi, ze kterejch bude s rostoucí pravděpodobno…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) připomněl KAUNERTAL 11. – 15.6.2009 jako „prémiovej“ výjezd Vylepšovacího lyžování určenej komukoli kdo se přidá k těm, kteří už jeden z běhů VL absolvovali:-)… Vypadá to, že…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
máš Krabe pravdu – ona takováto úvaha dokonce v pozadí V.L. skutečně
je … – nebudu se tady
o tom rozepisovat (právě proto existuje „naše soukromé V.L. fórum“,
kde si takov…
(ivan, ) Když se zkombinujou prachy, moc, ego a ideologie (a o všechno v těch půtkách taky jde), bývá zle. Dějiny i současnost přinášejí dostatek důkazů. Když na sebe kdysi v začátcích lyžování narazi…
(Krab, ) může být nanejvýš to, že Interski je, na rozdíl od Ski+/carver a carv, odnoží zastřešující mezinárodní organizace. Ale z ..... bič neupleteš, to znamená, že nanejvýš věrně odráží úroveň někte…
(ivan, ) Honzo, kdyby sis přečetl odkaz, který jsem tu na ten obřákový test dával, ušetřil by sis spekulace o 30 vteřinách. Musíš postavit obřák podle regulí FIS (které, jak víš, diktují v určitém roz…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) pokud bude mít ten obřák 30 sec (což takový „amatérský“ obřáky mívaj a na Stohu se staví od poloviny, takže taky asi něco málo přes 30sec), tak těch 6 sec. zas tak těžkej limit…
(ivan, ) Ještě bych upřesnil, že tu ztrátu 6 vteřin jsem dohledal na toho 4. a 5. jmenovaného 50bodového, ne na vítěze. A k tomu ISIA obřáku: je taky zřejmé, že v rámci předpisů včetně délky a převýše…
(ivan, ) Do 50 FIS bodů v obřáku má podle poslední publikované listiny bodů (viz http://www.vema.cz/…is1209di.pdf ) u nás 12 mužů a 7 žen (a např. jen jeden junior). Hoši oko…
(TomáS, ) s 50 FIS bodama z loňský sezóny. Zbývá říct, kdo je tak prototyp chlápka s 50 FIS bodama (to já nevím) a kolik je 6 vteřin na kolo. Pravděpodobně obsolovent onoho testu by na olympiádě hravě…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) poprvé v životě jsem byl před chvilkou na stránkách AKADEMICKÉHO FÓRA interski. Před tím jsem vždycky vylekanej a smutnej vycouval z podobně vedený diskuse na stránkách carv a …
(ivan, ) Samozřejmě víme, že „když nejde vo život, de vo hovno“, a v tom smyslu chápu i tvůj shovívavý nadhled. Ale přesto bych nijak smířlivý nebyl a spíš souhlasil s Milanem2 a jeho otázkami. Strikt…
(TomáS, ) v nejhorším případě se naučíš za své peníze něco dělat špatně (nebo dobře – dle přesvědčení toho, ke komu se dostaneš). V raných letech paraglidingu jsem se jako instruktor nechal naverbovat…
(Milan2, ) Skiplus diskusi jsem četl, ale nic nenapsal protože tam nikdo nikoho neposlouchá. Nicméně je to zajímavé, že v ČR kde umí lyžovat opravdu technicky správně jen hrstka lidí v drtivé většině …
(Krab, ) na ski+ je zajímavá, ale na interski.cz je to daleko lepší, protože se tam zapojují i opravdu zajímavé postavy výuky lyžování.
(ivan, ) Opravuju už neplatnou informaci, že bazén je v ceně skipasu. Od této sezony už bohužel není. Sněhu zatím dost, ale poměrně rychle odtává. I letos zjevně pokračuje úzus posledních sezo…
(vašek, ) jenom chci pozdravit nadšence. Osobně mě začnou svědit holeně až tak v říjnu, takže se tímto do té doby předem vzdávám.
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – takhle je to přesně – TAK DEJTE VĚDĚT, KDO BYSTE eventielně jel. Rozhodnutí uděláme cca v úterý 9.6. před čtvrtečním 10.6. odjezdem. Spaní dole s tenisem, koupáním, kolem… …
(ivan, ) Doporučuju brát to podobně a radši moc neslibovat. Co nejméně závaznosti. Ono jen pár dnů poté, co jsme to ještě zalamovali na betonu na Mísečkách, je člověk lyžováním naplněný mnohem víc, ne…
(Másin, info@ecrystal.cz) Rád bych taky vyrazil, ale nejsem teď schopnej říct jestli budu moct. Pokud to bude vyloženě hurá akce v závislosti na aktuální předpovědi, nejlíp se spaním na parkovišti (po…
(Hanzi, sarf@centrum.cz) JAk jsem rekl, rad bych jel…asi sam…bude nejaka offiko organizace?? Muzu nabidnout 9mistny transporter na prepravu, prip. spani.
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
přišla mi reakce znalce na Kaunertal – tak dementuju spaní nahoře a
upřesňuju, že provoz obvykle nezačíná 6,30, ale v 7h. – i tak je to o nějakou
tu hodinku dřív než jinde…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) -zahajuju nový vlákno – v pořadí už třetí. Nový informace? a) pro účastníky V.L.1 a V.L.2 – podle zprávy od Janzy je spuštěna konference.Ještě jsem jí nepouži… b) měl jsem …