Otazka pro Lubose x) - příspěvky uživatele administrator
(Pavel, skier.cz@seznam.cz) No nesedí…to není správné slovo, ze začátku se mi moc líbily, ale pak po 3dnech jezdeni sem nasel jejich meze. Mam rad rychlejsi jizdu a na to jsou pro me moc kratke. Ji…
(Luboš, ) Věřím, že Thugy ovladatelné budou, otázka je, jestli budou na tvrdém a rozbitém taky dost stabilní. Tady asi moc lidí Thugy nejezdilo, tak je třeba se poptat venku:-) Proč se zbavuješ SFB? N…
(Pavel, skier.cz@seznam.cz) Diky za postrehy, nejak me lakaji ty Thugy, akorat maj posledni kousky v republice, tak kdyz budou za nejakej peknej peniz, asi do nich pujdu. Slysel jsem, ze jsou pomerne …
(Luboš, ) Ahoj, Bohužel Atomic Thug jsem na nohou neměl, takže o nich nemám co říct. I když by mě samozřejmě zajímaly:-) Ohledně jízdy po tvrdém a zledovatělém – Stunty jsou pro mě (180cm, 72 kg) ta…
(Pavel, skier.cz@seznam.cz) Ještě
bych chtěl dodat – Elan Pogo Holmes (187cm) X Atomic Thug (192cm) ? btw…180cm 72kg…ski level
né třeba řešit…
(Pavel, skier.cz@seznam.cz) Zdravim, chtel bych se zeptat na Atomic Thug – hlavne me zajima tvrdost a schopnost jizdy tvrdym a zledovatelym..... Pak by me zajimal jeste nazor v podobnych ohledech na S…