[Diskuze k článku]: HLEDÁ SE EXTRÉMNÍ TERÉN - příspěvky uživatele Radek Holub - SNOW
Jestli je nafukování výkonů zbytečné? To je univerzální otázka – já bych dal odpověď, že v marketingu není, hlavně proto, že se stalo normou. Přitahuje pozornost a o to jde. Kolik % lidí je v to…
Jo jo, to si plně rozumíme – ty údaje njsou exaktně podložené, čili je můžeme docela důvěryhodně zpochybnit (viz „3 věci současně“ – HonzA). Ale ví někdo, kolik může být reálná rychlost a čas?:-) Mně …
A znáte nějaké opravdu hodnověrné zdroje, kolik se po – dejme tomu 45° – prašanové stěně dá uhánět? Srovnání s borci z SP vyznívá jednoznačně, ale to jsme spíš u selského rozumu. Každopádně by u…
Údaj o sjezdu Swiss Wall za 20 vteřin pochází z tiskových materiálů oblasti Chablais a potvrdil ho tamní ředitel marketingu – níže v originále. Nechci soudit, ale určitě to nemohlo být v boulích, spíš…
Těch 180 km/h na Swiss Wall je dobrá připomínka:-) Zjišťuju zdroj té informace, já ji měl od kolegy Petra a tedy neprověřoval. Buď je to kachna nebo jel jinou trasu (třeba jen nejstrmější úsek) nebo …