Malý dobrý servis - příspěvky uživatele BoB
Informace pro ty, co jako já servis řeší.
Založil jsem fcb. skupinu, která je na tuto problematiku zaměřená.
Pokud je to ob…
Zdravím vespolek. Pokud je zde někdo, kdo zvažuje vybavení ať dílny nebo servisu sofistikovanějším zařízením, tak se ve čtvtek 15.2. v 16,00 u mě v dílně uskuteční prezentace el. brusky Carrot…
Jenom když už jsem na jiném místě zmínil tuto diskuzi, tak má současná zkušenost s Malým dobrým servisem. Jeden z prvotních požadavků a to zrychlení a úspora času se zatím nějak nekoná. Ono to vyplýv…
Na nutnost rukavic si musí každý přijít sám Ale mě v nich chybí cit,
tak i přes neustále pořezané a šponama propíchané ruce brousím bez
nich. Ještě k tomu grotu. Pan Milan Trnka ukazoval, jak přet…
>> #26, m3, 11. 10. 2014 21:44:50
Díky, to mnohé objasňuje. Jak leštit hranu od skluznice? Diamantem v ruce, nebo jde upnout diamant či brusný kám…
>> #23, Miši, 04. 10. 2014 19:56:58
Tak toto téma by mě taky zajímalo. Můj poznatek je, že je někdy nutné hranu načat, třeba diamantem, až pak j…
>> #17, Miši, 03. 09. 2014 19:25:35
Zdravím, vidím, že se toho taky nebojíš. El. bruska a rotační
kartáče nejsou vůbec nutností, já to volil s…
Zdravím v čase před zimním. Bylo asi nezdvořilé, že jsem se danému tématu delší dobu nevěnoval, ale
1.-Dorazila mi komplet výbava a tak jsem chtěl reagovat, až budu mít všechny nástroje vyzkoušené…
>> #6, oblouk, 15. 06. 2014 14:53:57
Nijak nezpochybňuji funkčnost struktury, ale funglovky strukturu mají a laborování tímto směrem si nechám na …
>> #4, oblouk, 13. 06. 2014 21:39:53
Zatím za mě nikdo nezávodí , ale znáš to: no edge no fun, no wax no speed.
V nějak podobně obsáhlou a sdělnou odpověď jsem doufal. Děkuji.
Při trochách času jsem si procházel jednotlivá zařízení, o kterých si
se zmiňoval. Něco jsem znal, jako třeba Winterstieger Discman, a…
Zdravím vespolek. Rád bych Vás zde požádal o radu. Můj vztah k lyžování se každým rokem zintenzívňuje a já se tím nechávám rád pohltit. Dostal jsem se do stádia, kdy k osobitému stylu prodeje mám potř…