Medium turn lyze- jake - příspěvky uživatele Cipous
Tak jsem koupil Lusti SCT 175 r 15m a jsem spokojeny. V tom prasanu je sice nevidim, ale na sjezdovce/rozbite sjezdovce hodne super a na lede takovy prumer. Ale za ty prachy – 10500 nove lyze tezko bu…
>> #45, TomáS, 02. 12. 2009 10:42:47
Diky moc, je to tak, ze mozna po ocku posilhavam i po jizde mimo sjezdovku, takze ty Lusti by mohly byt do…
Uz si zacinam z textu mezi radky pomalu skladat mozaiku. Je fakt, ze moje otazka pro experty vaseho formatu zni divne, ale je dost mozne, ze nejste profici v oboru, ve kterem ja jsem a odpovim. A asi …
Nez zalezes, prozrad prosim na cem jezdis ty, neboj, nebudu to brat jako vnucovani se. A na atomic stejne nemam, takze klid:)
Jeden test zni: (ale pozor, jestli si ho prectes ted, tak uz nemusis br…
Jeste me spis napadlo, jestli nevzit nejake sirsi, treba Rossignol RADICAL R8X WC Oversize, ktere maji pod patou 80, ale zase radius uz je pres 18… (na moji vysku no ) a neco mezi vsema k2 Apache C…
Kluci, tak se nehadejte. Podle me mate kazdy trochu pravdy, je fakt, ze radius 14–17 jsem tusil a sirka zavisi s pripadnou jizdou v prasanu ci mimo sjezdovku. Ted se budu zajimat o ty NORDICA Doberman…
Diky za typy, podle nejakych ski testu ty Nordicy odpovidaji tem blizardum, takze to zvazim. Jinak ty Atomic jsou spis obracky a ja bych si rad zajel i kratsi oblouk mezi lidma na plne sjezdovce:) K…
Ahoj, 3 roky jsem jezdil slalomky Salomon PRO 3V RACE a kratky oblouk me bavi, ale je fakt, ze to nekdy pustim rychleji a pak uz to neni ono. Letos jsem zkousel Head World CUP SL a ty me v tom utvrdi…