Alpine Ski World Cup 15/16 - příspěvky uživatele ivan-ski
>> #595, Martin47, 31. 03. 2016 20:19:46
Uvidime. Podla mna mal vrchol minulu sezonu, neviem si predstavit ci by este mohol nieco zasadn…
>> #574, Martin47, 17. 03. 2016 19:14:55
Na WC urovni sa podla mna v rychlosti komfortne citit nebude nikdy. Myslim pred rokom sa stazov…
shiffy uz vyzera byt po zraneni spat, v priemere sekunda na kolo znova plati. viac si asi nedovoli, lebo to uz by mohla dostat od fis pokarhanie za zosmiesnovanie superov.
Kvalitna masaz pred pretekom musi byt.
Plastove tyce maju asi najlepsie vysledky.
>> #280, fischerbl, 17. 01. 2016 15:03:26
To bude asi taky super-skromny a sympaticky pristup u Kristoffersenovcov. Lebo Hernik dnes, ze…
>> #237, Harry, 07. 01. 2016 21:46:13
*Aby sme si rozumeli,ja pod pojmom cit pre sklz rozumiem situacie,kedy pretekar drzi lyze co najkra…
Harry, trubka je ten co najde niekde vyraz „cit pre sklz“ a pritom nevie jednak co sa tym mysli a robi z toho nejake zavery. Cize v tomto pripade aj niekto ako ty. Keby si si precital jeho clanok leps…
Obluk, ja nereagujem na konkretne osoby, nic osobne proti tebe nemam, akurat si vsimam kto pise blbosti, ako casto a akym sposobom. Keby to bolo raz sa neozyvam. Uz len v tomto vlakne su minimalne 3 r…
m3, to samozrejme plati tiez, ale nijak sa nevylucuje s tym co som napisal. reagoval som na tie oblukove blbniny, aj napr. z postu 152, kde udajne na zjazd treba cit v kotnikoch, podprapohe mikropohyb…
Ono to praveze o „klzani“ na tejto urovni vobec nie je. To si len zopar amaterov a TV-trubiek mysli ze ked poznaju vyraz „klzave discipliny“ tak si myslia ze tam rozhoduje nejaka magicka schopnost klz…
Tak Shiffy ma adekvatny zaskok. U Petry Vlhovej ten „Vreni“ styl vyzera uplne inak, ked obe kola takto nabombuje. Presne takto sa ma jazdit. Absolutna parada!
Ad Petra Vlhova, ta je pre mna zaujimava, lebo jazdi uplne staromodne. Niekde som zachytil celkom trefne prirovnanie k Vreni Schneider, to zhrbenie by nebolo podstatne, ale on aj tak podobne lyzuje, j…
Lins na tychto kopcoch im v minulosti davala cez 1s takze nejaky zazrak by som z toho nerobil. Urcite respekt voci tomu cim vsetkym musela prejst, neviem ci nosi este tu ortezu, ale aj tak klobuk dole…
>> #72, m3, 30. 11. 2015 21:53:17
Tuto sezonu vyzera podobne ako Hirscher minuly rok, alebo 2 roky dozadu v GS Ligety. Skratka zivotna fo…
Tak u bab pekne preteky s peknymi vysledkami. Shiffy urcite mala vyhodu, ze to tam pozna ako vlastne boty – sneh, hang aj vsetko ostatne, ale v tejto sezone bude davat 1s na kolo aj inde si myslim. On…