Výběr vhodných lyží Sporten - příspěvky uživatele msuma
>> #57, alv, 10. 12. 2015 00:59:32
Sporteny jsem si vybral proto, ze si pro ně chci zajet do podnikové prodejny. Ale měnit vázáni a desk…
Vauu, asi si půjdu radši zaplavat…:-( Tzn. k plánovaným lyžím Iridium 6 se mé boty Lange Vec-S s flex indexem 50 vůbec nehodí? Zabiju se na tom, ustojím to, půjde s tím lyžovat?
Tak jsem koukal na ty boty a mam Lange Vec-S 369 mm, tak doufám, ze nebudu muset kupovat jiné..
Za highend výrobek ty lyže nepovažuji, ale oproti mým 10 let starým lyžím, které ani původně nebyly určené pro mou osobu, to bude výrazný kvalitativní posun ve výbavě. Nemyslím, ze jsem takový fajnšme…
Jsem v podstatě občasný lyžař, který rozhodně neriskuje a snaží si užít ježdění po celý den. Hranici možností těch lyží asi jen tak nedosáhnu. Vejde se mi tam na to vázáni bota vel. 48?
Díky moc za rady. Zatím mi z toho vychází, že mám koupit kvůli své váze Iridium 6 v délce 176. Co se týče toho vázání, tak vůbec netuším, která bije a předpokládal jsem, že tam Sporten dává něco slušn…
>> #5, oblouk, 15. 10. 2015 20:50:49
Díky moc za názor. Je pravda, ze rychle nejezdím, snažím se spíš o pořádné oblouky na upravené sjezdo…
>> #2, Vvladimir, 15. 10. 2015 18:26:06
Díky moc za tip. Vůbec se v tom nevyznám a přijde mi, ze čím víc toho čtu, tím víc se do toho …
Ahoj všem, potřeboval bych, prosím, radu od nějaké hlavy pomazané. Uvažuji o nákupu nových lyží, konkrétně zn. Sporten, zajel bych si do podnikové prodejny. Dosud jsem měl lyže Atomic, které si vybra…