Mrznoucí nohy - příspěvky uživatele eva
Měla bych taky zájem taky – skelet 275. Já už se po nich sháněla, vyrábí to Alpenheat, ale nenašla jsem, odkud by šly objednat. Díky.
>> #91, Kačka, 02. 02. 2012 23:40:25 Therm-ic jsem měla, ale ta vložka mi způsobovala děsné bolesti chodidel a baterka byla zachvíli vybitá. Potřebuju po…
Právě řeším dilema „mám nebo nemám“. Nechat propadnout tuto sobotu jednodenní zájezd do Rakouska(s cestovkou) nebo riskovat omrznutí? Má být –20 až –24, zataženo. Požitek z lyžování nelze čekat, můj r…
Právě řeším dilema „mám nebo nemám“. Nechat propadnout tuto sobotu jednodenní zájezd do Rakouska(s cestovkou) nebo riskovat omrznutí? Má být –20 až –24, zataženo. Požitek z lyžování nelze čekat, můj r…
Máte někdo zkušenosti s tímto? http://www.gamisport.cz/…toe-warmers/ Jestli se to vůbec do špiček lyžáků vejde, apod. Vrátila jsem …
>> #42, mar.i, 27. 12. 2010 18:34:46
Já měla Thermic,ale moc to nepomáhalo-baterka zachvíli vybitá a z rovných tvrdých vložek mě bolely chodidla.Ale ko…
>> #35, PetrAT, 27. 12. 2010 11:12:11 Do bot mi neteče. Zkusím tu fólii, ale funguje asi tak, že izoluje teplo vycházející z nohou-v mém případě si myslí…
Nohy mi mrznou i když je nad nulou, nicméně tenhle problém jsem dotáhla do extrému teď před vánocema v Itálii. Dva dny bylo –15 a ještě teď(!) mám částečně necitlivé palce.
>> #1, Tichy, 28. 01. 2010 10:17:09 U mě pořád.Někdy je to kritický až tak,že chodidla se vzpamatují až odpoledne a pak už cítím jen „normální chlad“.A pár…