jake brousici uhly pri rozliseni leve a prave lyze - příspěvky uživatele rADEk
ok az budou idealnejsi podminky,tak to zkusim, kazdopadne fun se zatizenim 50/50 si v tuto nedokazu predstavit,ale bude to assi jen otazka techniky a zkusenosti.
>> #25, Wartus, 31. 01. 2010 20:45:15
no jo ale ja na ni stojim schvalne, jelikoz jsem chtel zacit zkouset funcarv, …
Petros- se na to vyprdni cos napsal, vzdyt o nic nejde, me se to nijak nedotklo a nikoho jineho urcite taky ne.njn techniku je treba pilovat, bohuzel se nevidim, snad nekomu vrazim do ruky kameru aby …
dik za odpoved, jako navrh na uhly hran naprosto postacuje. ano svuj rezany oblouk (ci jak se tomu ted hypermoderne cool rika carving) budu doufam nadale vylepsovat, proto zopakuji svuj dotaz, kdo ze …
oops jejda „vice Honzu-zajicova sm…“, tak ty rozdily mezi jmeny me nejak unikly, tak se omlouvam, kazdopadne stejny dotaz- nebudes se vyskytovat nekde na spicaku??? potreboval bych doladit rezany o…
dekuji ivane za vycerpavajici odpoved,ale priznam se ze v tom ted mam uplny „hokej“. v zadnem pripade jsem nechtel prehazovat lyze na nohou s tim ze pokazde budou mit jine vlastnosti- nevim kdo si to …
HOnzo, nebudes se v tydnu po jarnich prazdninach vyskytovat nejaky den na sumavskem spicaku??? asi mam spatnou techniku rezaneho oblouku, jak jsem jiz zminil v jednom vlaknu, byl bych velice vdecny, z…
hmm no uvidime, si to necham projit hlavou, klidne bych zvolil i mensi uhel u vsech hran jenze pak nastava problem , ze cim je hrana ostrejsi (tj. uhel mensi nez 90 stupnu) tim rychleji se otupi. u uh…
skoda, jsem myslel, ze by me to pomohlo, no alespon jsem vas pobavil, budu
o tom dale premyslet ale potichu az me neco prevratneho opet napadne, tak se s vami o to podelim
stale me to
jako u…
tak asi bych to videl ze vnejsi hrany pro rezany oblouk 86–87 stupnu a podbrus na nejakou hodnotu 0.8–1 aby hrana byla skutecne ostra, vnitrni hrany pro smykany oblouk bych videl asi na klasickych 88 …
zdravim, uvazuji o rozliseni leve a prave lyze,abych nemusel delat kompromis mezi brusnym uhlem mezi smykanym a rezanym obloukem.Cil je jasny- aby se hrany krasne kousaly a nepustili pri rezanem oblou…