Co trénovat - příspěvky uživatele Spevka
>> #31, ˘Ö˘Krab, 20. 02. 2019 07:10:21
Kandiduji ke komunikaci a bez těch smajlíků se pokouším být vtipná.
Trénovat jízdu po vnější a zkusit sunout …
Tak jo, až budu chtít rozfofrovat trochu peněz vrhnu se do experimentu, zatím budu brousit styl. Moc děkuju a doufám,že se ještě někdo vyjádříte k mému pocitu,že je to na videu takové málo akční. On…
Jediný sport,který provozuji je aikido, takže ty kozelce ještě metám:-) A věk mám tedy přesně to krásné číslo + 25…to už se snad může i říkat.
Tak to jste mě teda dostali. Děkuju za nesmetení, aspoň mám pocit,že ta vnitřní koncentrace při jízdě, kdy se snažím o pozici dopředu, na hrany od nohou,pedál a pořád dokola se k tomu vracet, i když …
>> #16, ˘Ö˘Krab, 19. 02. 2019 10:55:06
Což znamená,že je zpomalým zmenšením poloměru oblouku , vyjetím víc za spádnici nebo smýkáním?Jiná možnost??Doteď …
>> #17, valerius, 19. 02. 2019 11:11:00
mám dojem,že ho jedu aktivně – lyžema radius 12 – je mi nejlíp ve středním oblouku
Tyhle 3 veci nejdou dost do…
>> #14, TNS, 19. 02. 2019 07:42:35
Děkuju, to je určitě pravda. Jen jsem tedy nabyla dojmu,že s lyžema radius 12 dělat větší než malé oblouky je prasárn…
Zdravím, chtěla jsem sem dnes, po příjezdu z týdne na horách, vložit ne úplně vydařené video ke komentáři. To se mi nezadařilo, šlo mi to jen přes analýzu. Takže tu bude až po schválení. Lyžuji pomě…
No tak mě je jasné heslo týdne,vnější a pánev dopředu, nakonec se uvidím na vnitřní v posedu, to je asi smutná pravda,ale je to výzva.
Když se nebudu moc stydět,tak sem video přidám.Stejně se chci natočit,abych se viděla.Já si právě říkàm,že radši budu cvičit dál bez hůlek,když mě to spíš rozhodí,ale kdyby mi to šlo,ráda bych přidala…
Dík za srozumitelné,jasné odpovědi. Já totiž nejdřív lyžuju hlavou,tak jdu od zítra do toho.A dám případně o sobě vědět,moc se těším na sníh.Ještě kdybych zkusila zařadit hůlky,tak co?Trochu před sebo…
Ok,už vidím odpověď. No,na ten fun jsem narazila jako první a myslela,že to je carving,tudíž správná jízda po hranách. Já si nepotřebuju lehat do sněhu za ideálních podmínek i když je to sranda. Zas m…
Já vím,že je to divná otázka,ale k čemu mi složí hůlky při jízdě? U těch co umí,to celkově vypadá hezky,ale většina lidí to vleče za sebou,přípsdně brzdí. Mají se hůlky dotýkat země? Vím,že vnější ruk…
Super,dík,chápu,teda teorii. Takže na začátku oblouku se jakoby od hran klopím tělo v přímce,aktivně pánev do stran necpu.Ta natažená ruka mi pomáhà se naklopit a ke konci mě to jakoby vrací zpět. Mys…
Předem se omlouvám za neodborný dotaz jen tak do větru…ale nedá mi to. Původně jsem slušný smýkač s nàvykem vertikàlní pohyb,váha téměř jen na vnější,kolena u sebe. Po pauze miminka jsem se při lyžo…