Náhrada za Racetiger SC? - příspěvky uživatele Gabriel
Zamluvil jsem si v půjčovně v Radotíně na nadcházející víkend v Alpách ty Krabem zmíněné Racetigery RC (model 15/16). Jen délku jsem vzal 170 (R 16,4). Pokud na to bude prostor a počasí, pořídím v ned…
>> #15, ˘Ö˘Krab, 14. 02. 2016 21:45:33
Kousavá a řezavá poznámka měla v úmyslu Tě navést k investici nejprv do sebevzdělání, pak až do lyží.…
Krabe, přišlo mi, že si dáváš tu práci ukázat mi, v čem dělám chyby a v čem se můžu zlepšit, a tedy úplně nerozumím té kousavé bottom-line, že na mou jízdu nemá smysl pořizovat jiné lyže než opět slal…
EDIT: Ta jízda na videu je typická délkou oblouků. Krátké slalomové oblouky jsem nikdy neměl moc rád. Těm na videu bych čistě za sebe řekl „střední“ a přesně tenhle na videu zachycený poloměr mi co do…
Ještě dodám, že jsem zvažoval si oboje lyže půjčit a porovnat proti sobě, ale v pražském Radotíně mají (aspoň teď) jen 160 cm délku a to mi pro mou postavu a pro to, co hledám, nepřijde úplně odpovída…
Ahoj kamarádi,
Potřeboval bych poradit s výběrem nových lyží. Po šesti sezónách na Völkl Racetiger SC model 08/09, 163 cm (R 13,8m) jsem ty lyže popravil (zřejmě prošlápnutím).
Mám 193 cm, cca 7…