Lyže Lusti - příspěvky uživatele MI5
A mohl by prosím někdo porovnat ještě s Völkl Code L + R Motion 12 GW v délce 178? To je další možnost, co mi tu teď vyskakuje v akci :)
>> #946, ˘Ö˘Krab, 23. 11. 2017 08:40:37
na videu elan flow 6.2 a ty GS byly 182cm/18m.
Co na to tak koukám, tak by se mi asi nejvíc líbily ty PC77, k…
Ahoj všem, konečně jsem se odhodlal pořídit pořádné lyže a koukám, že se trochu obměnila nabídka Lusti. Loni jsem zkoušel jejich nejamatérštější GS a SCT wide (176cm) a přestože jízda na GS + ledu byl…
Tak jsem otestoval GS 182 R18 a SCTw 176 na alpských svazích. Na GS parádní svezení na tvrdém ve větších rychlostech, čím prudší svah, tím více bavily. SCTw mě zas překvapily svojí hravostí a ochotou …
Koukal jsem právě na testovačky a nic z blížících se mi nehodí pravě. Proto jsem si říkal, že bych si zkusil nějaké půjčit prostě na 1 den v půjčovně, tak mě zajímalo po čem sáhnout. pak bych měl něja…
ještě přidám krátké video mé jízdy (nic moc, je to letos první den na lyžích navíc v o 2,5 čísla větších botách, na pořízení pořádných bot také pracuji :D). Takovéto oblouky jezdím na těch elanech na …
ahoj, díky za reakce, pročetl jsem tady asi 10 diskuzí, kde se zmiňovaly právě SCT, ale asi z toho pořád nejsem moudrý. Koukal jsem i na SCT w. U těch elanu byl problém, že při větší rychlosti a prudš…
mám už asi 10 let Elan flow 6.2, bohužel nemám vůbec s čím pocitově srovnávat, protože jsem 10 let nestál na jiné lyži. Jinak moje představa je, že by lyže mohla být klidnější při větší rychlosti (odh…
Ahoj všem, zvažuji koupi nových lyží a zaujaly mě SCT, ale moc se v tom nevyznám, takže kdyby mě zkušenější mohli nasměrovat, jaký model bych měl někde otestovat a třeba i kdybyste nadhodili nějaký ko…