Lyže Lusti - příspěvky uživatele Jimmys333
Takže se nemám bát lyží dokonce nad 180 cm? Bojím se trochu, že to bude najednou jak první den na lyžích. Neztratím tou délkou obratnost ve středním oblouku?
Navazují na své minulé příspěvky na této a předchozí stránce, kde jsem se původně rozhodoval mezi RC GS a PC74. Mé “parametry” se zatím snad moc nezměnily.
Cenovka se týkala samozřejmě na konci příspěvku poptávaných lyžažských bot. Ceny lyží Lusti znám a akceptuji. Ty CWR si umím představit, nicméně ale jen jako (časem) druhé lyže na totálně rozmlácený s…
Vyzkoušet je určitě můžu, nicméně mám strach z jejich těžkopádnosti a pomalosti a ani jsem neplánoval lyže s rockerem. Měl jsem za to, že ty PC74 v uváděných délkách jsou spíše obřačky než samotočiv…
Proč PC ne? Nemyslím si, že bych měl problém se zatáčením. Ty CWR mi přijdou jako strašné tanky. Na rozbořenou sjezdovku možná, ale na zmrzlém manžestru, který mám nejradši, si to moc neumím představi…
Ahoj, odhodlal jsem se po čase koupit nové lyže. Mé parametry: 176 cm, 80 kg, 25 let, sportovně pokročilý lyžař. Jezdím střední až velký carvingový oblouk a víceméně se o to snažím i na rozježděné sj…