Vibrace lyže a lyžáku po úrazu - příspěvky uživatele karllos
>> #46, oblouk, 01. 01. 2017 18:14:41
Držím ti palce nemám rovněž vyhráno v léťe další dvě operace takže za tri roky šest operací ale…
Neoprenová a silikonová vložka stŕídavě zabrali obě na přední část holeně až od zlomu nártu a holeně nahoru a od kotníku ke kotníku jako velkě účko vložené mezi nohu a lyžák po dotažení lyžáku úleva c…
Tvoje rady to určitě nebyli problém byl v lyžáku stačilo se na to soustředit odkud je ten problěm a řešit ho no povedlo se na 80% a dobry né výborný a zázrak tuplem ne
Lyžaři děkuji za cenné rady problém bádáním zkousenim za půl dne ježdění vyřešen z 80% zbytek je v posilování ale díky za rady a ohlasy
>> #37, oblouk, 27. 12. 2016 23:38:14>> #37, oblouk, 27. 12. 2016 23:38:14
Oblouku tlak na jazyk a…
>> #28, oblouk, 27. 12. 2016 20:48:44
Až si prosím přečteš co mé trápí a jaký byl dotaz nebude to jako na tržnici jeden o koze druhý o …
>> #31, ekip, 27. 12. 2016 22:21:46 V dnešní době je to cca rok co je to srostlé
MPa v pohodě ja to chápu ale styl jízdy na to nemá vliv ta noha to stejně ani nedovolí plus po tom srážení mam i z rychlé jízdy strach je to vse dohromady představ si že jedeš rychle a najednou tě něk…
Díky jen že jsem se ptal na tlumení nárazů a stočí po se to na styl jízdy každy jezdí jinak někdo pohoda někdo víc s razancí ale o tom to nebylo mě zajímal jak snížit bolest v lyžáku třeba sílíkonem n…
Tak to si asi nerozumíme jak se múžeš odevzdat tvrdejm slalomkám to nechápu já do nich vždy musel šlapat aby poslouchali tak tomu asi nerozumím nevím jak ty ale já po čtyřech operacích za tři roky cít…
Mps díky vím trápím se ale stojí to za to já to miloval skoro každý víkend v Alpách jsem byl no nevzdávám to brečím bolestí a vztekem pod brýlema to neni vidět asi čas a mékčí lyže to chce
Ne to jsou fotky během dvouleté léčby teď už je to s roste jinak bych nelyžoval měl jsem zákaz všeho železa tam zůstává. Oblouk jj zelenych moc není ale modre a pasy dávám zatím v pohodě a asi se i bo…
Bolí kosti svaly jsou v pohodě stehna pálí při lyžování to je normální jsou to otřesy na nohu například do teď na té noze neposkočim posílám ostřejší fotku pro představu operovat to moc nechtějí jo bu…
>> #9, MPS, 26. 12. 2016 16:00:02
S pružností kosti a nepružností a kroucení kosti a nekroucení to má co společného to řekli i doktoři …
Ok podívám se jezdím lange 130 RS a dynastary slalomky a přemýšlím jestli v té tvrdosti není problém
Ahoj díky bohužel železo vyndat nechfějí byl by to velký zásah z nejasným koncem podotýkám že ortopedii mam super , lyžáky jsem se pokoušel vysílat silikononem od sidanu trochu to pomohlo ale neni to …
Dobry den přátelé před třema lety jsem měl úraz zezadu mě srazil snowborďák trefil se na lyžák náraz způsobil pětinásobnou zlomeninu běrce po celé délce bérce je železo.po třech letech jsem začal troc…