Lyže pre opatrného skorodôchodcu. - příspěvky uživatele Vlark
Náááááááádhera. Nevadí, stačí mi foto, je to špica. Aj tak by som to už pomaly nemal kam dať, pivnicu okrem starých lyží zapĺňajú aj staré časopisy a katalógy, niekoľko pokusov o vypratanie skončilo…
Nesúhlasím, jasné, že na pretekanie Kandahar nebol určený, ale celkom slušne sa na tom bežkovať dalo a vzhľadom na šírku lyží aj stabilita bola, aj bez urobenej stopy sa dalo ísť, radosť bola primeran…
Tie remene som dal aj ja preč a bol som šťastný, keď som zohnal prvú brzdu, lebo niekoľkokrát som namiesto lyžovania dlllho hľadal lyžu, sever Chopka bol na to ako stvorený. Vlastne to hľadanie lyží s…
Nostalgia je sviňa a občas zaberá aj miesto, keď je človeku ľúto vyhodiť staré muzeálne kusy. Dnešní mladí, odchovaní na nášľapných viazaniach si nevedia predstaviť tú „radosť“, keď pri – 15 vypol Rot…
Nechcem rýpať, ale nemôže to byť namiesto lyží aj vekom lyžiara? Lebo niečo podobné som zaregistroval aj u seba…
Noooooooo to je už pre pamätníkov, R mali tuším 27 m a kúpené niekedy v roku 1984 ak ma pamäť neklame, ja som už starší rok výroby… Vtedy Stenmark robil revolúciu, že si „dovolil“ jazdiť WC na 190 c…
Jazdím 2. sezónu Stockli Laser SC, podrilo sa mi ich nové zohnať za relatívne slušnú cenu po testovačke v Rakúsku, kde sa dali priamo na svahu porovnať s ďalšími značkami – Atomic, Elan, Kastle, Fisch…