Alpine Ski World Cup 17/18 - příspěvky uživatele ivan
>> #200, Risule, 29. 12. 2017 20:58:51
Proč se hrozit? Annemarie měla ve 22 už 5 velkých globů – tolik nemá ani Lindsey.
Poslední potlesk roku 2017 za poslední místo
Nikdy jsem nemyslel, že bych mohl chválit za poslední místo. Jenže když se na samém konci roku Honza Zabystřan pustil do sjezdu a kombinace WC v Bormiu…
>> #176, fischerbl, 09. 12. 2017 23:45:29
Ano, v sobotu nakonec změnili páteční zrušení kombinace bez náhrady na náhradu v neděli a doko…
Kluci jeli hodně ošklivé 1. kolo a dobře koukatelné druhé. To první: typický závod, kdy si všichni připadají jako blbci – výstižně Kristoffersen “I don´t think anybody´s happy today“. VdI je klasicky …
Holky si zazávodily místy až na hraně férovosti v proměnlivých podmínkách s nevyzpytatelným větrem. Ale to, že ve 20 je tuším 6 Švýcarek včetně 1. a 2., už náhoda být nemůže.
První na startu měly …
>> #101, Harry, 26. 11. 2017 11:30:22
JH si na stará kolena udělal životní výsledek.
Jak jsem si ověřil v nesmiřitelné databázi FIS…
>> #104, PetrAT, 26. 11. 2017 17:16:07
A teď si představte, že by borec s kvalitami Feuze byl ještě fanatikem tělesné přípravy. Byl by z…
>> #103, PetrAT, 26. 11. 2017 17:10:32
Neureuther ze hry je maximálně špatná zpráva pro celé alpské lyžování.
Felix není jenom jeden …
>> #96, Harry, 24. 11. 2017 05:36:27
K problémům sjezdu.
To, co jsem tady psal, ještě není žádná analýza. Tu nosím v hlavě už minimál…
Na jedné straně se všichni museli vyrovnávat s Poissonovým smrťákem, nasadili na to dokonce psychlogy (současná generace závodníků žádný nezažila), dokonce oficiálně „odostřili“ i tu nejlehčí sjezdovk…
>> #89, fischerbl, 17. 11. 2017 21:19:21
Neberu, neboj. Jak už jsem zmínil před chvílí, jsem potěšen, když vidím pozorného čtenáře, kter…
Spáchal jsem včera ještě jedno rychlé zamyšlení nad kauzou Poisson a jeho možnými dopady na sjezd. Viz v blogu.
>> #86, fischerbl, 17. 11. 2017 20:01:46
Ještě že tě mám.
Že by podle vzoru Lizeroux, Bordeaux, Montreaux?
Přišel jsem na to nejs…
>> #84, fischerbl, 17. 11. 2017 17:58:26
Díky za upozornění. Opravdu mě hodně těší, že se tím někdo tak zaobíral.
Sorry za nepřesnos…
>> #80, Harry, 17. 11. 2017 10:31:12
„Chtějí být holčičky spíš youtuberkami či modelkami než Lindsey, Larou, Mikaelou?“
Tohle téma …
>> #81, fischerbl, 17. 11. 2017 12:26:18
Ad časy/zpoždění: pokud jsem se někde nespletl (je možné), beru to podle formulace „zpoždění za…
Slíbený blog Ach ty ženy II už je v článcích.
Přiznám se, že jsem původně nechtěl nijak obšírně reagovat, neboť argumentace „casy Petry a Mikaely, ktore su nizsie ako ako cas z roku 2010 u Marlies“…
Ano, Harry, spekulace o tom, jak by Marlies atd., je jen spekulace. Uznávám, že poněkud mimo kupu čísel, která jsem do toho textu nasypal. Ale je to jenom blog, a tak jsem neodolal.
I proto, že s…
>> #72, Harry, 14. 11. 2017 10:54:33
Pochvala článku mě těší a od tebe obzvlášť. Vlastně bys měl být správně nacionalisticky naštvaný, ž…
>> #69, neuromancer, 13. 11. 2017 22:33:37
“An official with emergency medical services from nearby Calgary said a call came in mid-morn…
Bude zajímavé sledovat, jestli se konečně nechytne Martina Dubovská. Loni už to mělo dobré náznaky, pozornost ale braly Šárka a Ester. Děvče ale pracuje a snaží se, na jaře vylepšila SL body, přičemž …
Slalom holek pro mě byla pokračující zoufalost posledních let.
Vítězství PV nad MS je samozřejmě pro našince slovenské a potažmo i české výborné, stejně jako je to výborné pro dramatičnost a zajíma…
Řekl bych, že po tom, co předvedl minulé roky, se nemusí nijak nervovat a nic nikomu ve WC dokazovat. Může si ev. dovolit ladit až na olympiádu.
Od MS 2015 nezávodil a zřejmě toho moc nenatrénoval, co jsem tu a tam pochytil. Jeho návrat k závodění snad skoro žádný realista nečekal, i když mu snad ještě minulou sezonu formálně drželi flek v US …
Jak píšu vedle v blogu, který jiný sport si takto důsledně likviduje své hvězdy?
Tolik regulací materiálu, ale zranění neubývá. Na stávajících tratích s používaným povrchem a se současným materiál…
>> #23, orim, 20. 10. 2017 08:54:08
Vítězové tohoto podujatia jsou přece dávno jasní: söldenští ubytovatelé a především hospodští. Víc chl…
Ani KK nikomu místo ve WC nebere, dva fleky holky mají a nikdo další kromě Ester a ní tady svěťákově sjíždět neumí. A když si na to sehnala peníze…
(A zase je tu otázka, jestli ty, které nejdou z…
>> #18, Martin47, 18. 10. 2017 09:05:35
V duchu Štěpána Šafránka v prvních Básnících si dovolím připomenout, že železo/želízko je vždycky …
Taky mu moc nevěřím. Pobitý tělo, Kristova léta, kdoví, jak na tom zdravotně je. Ale třeba se zaměří jen na obřák a bude se tím aspoň trochu šetřit.
Taky se uvidí, co udělají lyže. Teoreticky by mě…