[Diskuze k článku]: AKTUÁLNÍ REPORT – ŠUMAVSKÝ ŠPIČÁK - příspěvky uživatele administrator

04.03.2009 13:07:42

(Honza, Taskr@centrum.cz) Zuzanko na těch černých sjezdovkách jezdím spíše pro to spestření. Jelikož nejvíce času trávím na červených, ale i modrých sjezdovkách tak ty černý jsou příjemná změna. Ale j…

03.03.2009 22:08:11

(Zuzka, ) Já mám Honzo nejraději červené kdekoliv, tam se snažím jezdit stylově – a na obřačkách to docela rychle frčí. A to na těch černých jezdíte pořád, nebo jen tak pro zpestření? Mě nejvíce vyhov…

03.03.2009 18:06:08

(Kristian Hanko, kristian.hanko@snow.cz) Ahoj všem, ano každý má svůj styl a upřímně na té černé je vítězství to sjet jakýmkoliv stylem… při reportování jsem tam viděl i holčinu, která sundavala lyž…

03.03.2009 15:46:47

(Honzä, taskr@centrum.cz) No moc hezky to nevypadá, když sjíždím takhle těžkou sjezdovku. Lyže mám Nordica Doberman a když sjíždím takto prudkou sjezdovku, tak tam většinou moc lidí není a dělám dlouh…

03.03.2009 10:22:27

(Zuzka, ) Na jakých lyžích a jakým stylem Honzo na té černé jezdíš? Já bohužel bez brždění nejsem schopna ty černé sjet. Vždy musím začít smýkat abych korigovala rychlost. Ale i ostatní jak je tak sle…

02.03.2009 13:15:06

(Honza, Taskr@centrum.cz) Ta černá je fakt super když je hodně sněhu. Myslím, že společně s černou ve Sv.Petru a Stohu je to to nejlepší na našem území. Jo, ještě jsem zapoměl na Dolní Moravu, tam to …

01.03.2009 19:00:00

Sportovní areál Špičák je největším sjezdařským areálem na české straně Šumavy. Nabízí přes 8 kilometrů převážně středně náročných až náročných tratí. Víkendovou návštěvu našeho reportéra provázely v…

Komerční tipy