BROUŠENÍ-MAZÁNÍ RUČNĚ - příspěvky uživatele Jirka_K
>> #620, m3, 23. 01. 2017 22:15:34
***Jinak můžu potvrdit,že pokud jsem se nechal semtam ukecat na „oservisování“ hobby lyží jsem po jedné zku…
Já bych ještě položil jednu otázku. Když někdo namazal LF voském, byl v tom nějaký velký rozdíl ? Nebo to nešlo ani poznat ? Já bych se to nebál zkusit. Máte nějaké doporučení jaký LF vosk koupit ?
>> #562, m3, 09. 01. 2017 21:50:02
.D Na podlahu to není, ale i tam by to možná šlo použít. Mám právě několik druhů kartáčů a mám i úplně jemn…
Seřezávač bočnic je určitě skvělá věc. Vyplatí se jej koupit. Jinak já mám výbornou zkušenost s pilníky HOLMENKOL M-MAXI a hrubější HOLMENKOL L-MAXI. Zkušenosti mám ještě se Swixem, ale od swixu mi ty…
Čau, jak jsem psal včera že pošlu nějaké fotky rotačního kartáče, který bych chtěl zkusit na vykartáčování lyží. Tohle je jeden z nich. Doufám že přes týden udělám nějaký unašeč a stihnu před víkendem…
>> #551, m3, 08. 01. 2017 20:08:16
No právě že ten bronz od Swixu je strašně jemný oproti ostatním. Proto jej používám i na vykartáčování nahr…
>> #540, valerius, 08. 01. 2017 18:11:51
jj vykartačované to mám si myslím opravdu pěkně. Díky za radu s vosky. Něco zkusím přes týden koupit…
>> #539, fischerbl, 08. 01. 2017 18:07:35
3–4 jizdy a rychle do tepla. Tak jsem ještě nepromrzl nikdy :D
K mému dotazu jen dodám, že vosk ze skluznice vždy důkladně vykartačuji doslova až vyleštím před lyžováním:) Bez toho už na svah nechodím. Ten lekařský bych ze zkušenosti srovnal klidně s čajovkou. Al…
Čau borci mám dotaz. Včera jsem byl v Karlovicích dole na parkovišti –26 °C nahoře možná ještě méně přes týden napadlo asi 30 cm sněhu. Sjezdovká krásně upravená. Chtěl bych se zeptat, jak na takové p…