BROUŠENÍ-MAZÁNÍ RUČNĚ - příspěvky uživatele alfi62
Ahojte.Nemá niekto skúsenosti s takýmito diamantami? diamant . Je to rozdiel ako trebars od Toka,Kunzmana a pod.? Podľa mňa by to malo byť rovnaké,nie?
>> #656, m3, 28. 01. 2017 18:59:28
Ďakujem za odpoveď.Aj ja si myslím,že jemný pilnik by bol lepší ako diamant.
Je to až neuveriteĺné,koĺko blbosti si človek prečíta a odpovede sa nedočka.Tak skúsim ešte raz a už úplne jednoducho.Pilnik 18–20 TPc alebo diamant 400? Nedávam to na žiadnu Montanu,začal som si serv…
Čaute.Mal by som otázku.Čím lepsie robiť servis-oživenie hrán-pilnik 18–20 TPc,alebo diamant 400?
Tak Vám všetkým pekne ďakujem za vaše prispevky.Moc ste mi pomohli sa trošku zorientovať.Dík,
Caute.Tak predsa sa spýtam na tie pilniky.Nebudem to už leštiť diamantom,takže chcem kúpiť len pilnik kovový.Aký odporúčate?Myslím tým počet zubov na cm.Chcem to len na oživenie hrany.Alebo aj diamant…
Lepšie uholnik s svorkou,alebo uholník,ktorý má aj šrobu na uchytenie pilnika.Niekde som tu čítal,že s tymi klieštami je lepšie.
Čaute.Chcem si kúpiť pevný vingl na oživenie hrán(samozrejme,že aj pilnik a diamant-to mám vyriešené),len neviem,aku značku zvoliť,s ktorým sa najlepšie pracuje a ktorý najmenej zanáša sklznicu.Toko,H…