[Diskuze k článku]: DÍKY ZA SNĚŽENKY A MACHRY - příspěvky uživatele administrator
(Dan, ) Ja jen muzu napsat, ze kurzy se daji napriklad do Italie sehnat za stejne nebo obdobne penize, jako na nasich horach. Vezmeme-li tyden ubytko+skipas za cca 2000 (nabidku klidne zaslu) plus dop…
(ivan, ) Osobní zkušenost tvé ženy nechci zpochybňovat, ale skutečnost bude nejspíše o něco složitější, než jak se to v jednom sudetském městě jeví. Stejně tak nezpochybňuju, že mimo Prahu, a v pohran…
(vráťa, ) Je tam mimochodem někde fotka , jak Thöni nese monstranci ( nebo madonu?) v procesí.
(ivan, ) Velmi působivá osobnost. Po návštěve u něj v dubnu 1996 jsem o něm napsal článek (tehdejší Skimagazín) a díky němu ho „objevili“ i tuším z MFD, která za ním podle mých instrukcí taky zajela. …
(vráťa, ) S ohledem na to, že moje žena je velmi dobrá lyžařka a zároveň učitelka, jsem poměrně dobře informován o tom, proč „není zájem o lyžařské kurzy“. Pravda je následující : skutečným důvodem …
(jirka, jiriholancz@seznam.cz) seriál tobyl nádherný a též bych za něj dal skoro zlatou cihlu, taky u něj byla krásná hudba – už bych ji ani nezapískal, ale bylo to super!!!!! Skol!
(vráťa, ) Taky zajímavá osobnost : Slovák (Bratislavák), původně student medicíny vyhozený po Únoru ze školy jen proto že se přihlásil k víře, pak kriminál, přes studia v Římě a jinde a Sexten od roku…
(ivan, ) Pokud vím, tohle byl klasický příklad pokusu vytěžit skončivší legendu filmově/televizně. Dostupné zdroje udávají, že seriál nebyl úspěšný, a tak se asi nedá čekat, že by se deska zopakoval. …
(ondraZ, ) to bylo neco uzasneho, taky jsme u toho sedeli vzdychy vsichni, holt lyzarska rodina :) perfektni motivace i pro nas , tehdy 10-ti lete deti. jeste si vybavuju Dlouhá bílá stopa (nebo tak n…
(Dan K., daniel.klotz@seznam.cz) Ano, hltal jsem ho a par obrazku mam porad v hlave. Moc rad bych ho videl :) Je to skoda…Co si vzpominam, neni to je o lyzich, ale hlavne o lidech…No jo, proti Ruz…
(Pavlos, ) si vzpomínám. Jako chlapec ( 1973 ) jsem ho neskutečně hltal. Je škoda, že o od té doby televize nezařadila.
(tomas, ) Zrovna nedávno jsem mluvil s nějakou paní na lanovce a říkala, že na veletrhu Holiday World, který byl v únoru v Holešovicích, Gustavo byl. Už teď ani nevím při jaké příležitosti, ale taky j…
(Dan K., daniel.klotz@seznam.cz) Ahoj Ivane,po precteni tveho zajimaveho clanku o lyzovani ve filmu me napadl jeden serial, ktery me, tehdy velmi mladeho (rocnik 76) „dostaval“ a na Gustava jsme si s …
(ivan, ) Tak tohle je příklad „dobrého“ načasování. Článek aktuálně reagoval na uvedení filmu do distribuce a počátkem března je už poněkud pasé. Když ne do časopisu, tak na web přece mohl jít aktuáln…
Ne, zatím nevím, jaké toto pokračování slavného filmu vlastně je. Možná sedí slova jedné z kritik „chybí mu energie a drajv jedničky, což ještě zvýrazňuje dějově i akčně řídký scénář a mrtvolně pomal…