délka lyží GS - příspěvky uživatele frenkyy
Kačka , mám právě pocit, že také ty slka opouštět nechci, jen to chci trošku prodloužiti ) tak jinak díky za doporučení od Tichy ) Popravdě vždy jsem z těch sl krásně nadřítej, protože fakt do každé j…
Tak jak píšete, nechci nikde závidit mezi tyčkama, ale chci pouze po 15 letech zkusit něco jiného jak sl. Prostě protáhnouti oblouk ne ve velké rychlosti, ale takové to, kde už SL nutí přenos síly na …
tak ještě kámoš koupil ted Head Worldcup iSpeed SW SP 13 , tak to asik testnu a uvidím …( ta cena by byla také příjemnější. a HOnza, v liberci to je kde? protože z jižní moravy to není za rohem .....
děkuji, jen mám možnost se slevou koupit 179, bude to nějaký problém na mou váhu? protože vím, že výška není někdyaž tak důležitá .. Jak velký rozdíl bude mezi 184 a 179
No GS budu mět jako jen doplněk k SL, protože v našich podmínkách ty GS moc neužiji a na naše svahy SL vyblnutí ideální, at se člověk zhuntuje) Technika sl. myslímže v pohodě na vyšší urovni. Jak ps…
174,179, 184, jen bych chtěl podotknouti, že nechci jezdit jak nějaký schumacher )) ale prostě trošku protáhnout oblouk a vícero to zalomit )) nyní mám sl 165a a zdají se mne na sl idální
Ahojky, prosím o radu, jsem sl -kář a jaksi letos mne poprvé láká jít
do atomic D2 GS. Měřím 189a vážím 89 kg, jaká délka lyží je
ideální. bo jako zapřisáhlej atomic mne jiné gs moc nelákají Děku…