Richarde, odevzdej papíry a hybaj na pracák! - příspěvky uživatele ivan
Jako autor vlákna si dovolím ještě předtím, než se odebere do hlubin fóra poté, co splnilo svůj úkol a upozorněním na rétoriku jistých lidí pobavilo, zareagovat na post 41.
Pokus přehrát „trapnost“…
Ach jo, heilige Scheisse. Netušil jsem, že to musím ještě takhle polopaticky po 35 příspěvcích vysvětlovat znovu.
Vlákno jsem založil jedině proto, že mě zaujalo a pobavilo, jak pár no-name amatérů…
>> #31, karf, 26. 11. 2010 14:49:20
Karfe, nezlob se, ale podle mě nemá cenu, význam a smysl pouštět se tady nějakými přís…
>> #27, Krab, 25. 11. 2010 11:45:03
Hezké připomenutí ne tak dávné diskuse. Přiznám se, že jsem už zapomněl, že jsme to tehd…
Myslím, že naprostá většina lyžařů nemá s existencí funcarvingu a jeho vyznavačů žádný problém. Je to přece legitimní způsob, jak zatáčet, zábava na lyžích a každý funař je členem velké komunity, kter…
>> #13, Jenos, 24. 11. 2010 01:39:09
Ty coby beznadějně smýkací a plužicí dinosaurus by ses tam dočkal akorát oprávněné potu…
Je to tam ještě lepší, než jsem doufal. Trochu jsem se „obával“, že se hoši chytí za nos, vycítí, že poněkud přestřelili a bude srandy konec. Ale oni jsou boží. Sice se lyžování nevěnují, na lyžích ně…
>> #4, Harry, 23. 11. 2010 00:48:29
Existují jeho různá videa, během chvilky bys je asi dohledal. Tady prostě jel to, co dek…
Není nad to, když se člověk při komentářích k jízdě zasměje. Nabízím takovou možnost s využitím webu, který se sice nezabývá lyžováním, ale tentokrát tam někteří pocítili potřebu se k němu vyjádřit. …