R.A.C.E - příspěvky uživatele Harry
Otvoreny list Marcelovi H.
Marceli,kedze nemam cas sa Ti v SP lyziarsky povenovat,lebo musim chodit do roboty,tak mam na Teba par dotazov.
Co si Ty myslis o efektivnom zatacani na drevach zvanyc…
Ivane,len sa chcem uistit ,ze sem budes chodit aj cez leto,lebo ako temu na bezsnehove dni si nechavam Tvoju presnu trefu o virtualni bouli v race technike.
Dost zapadla nezaujmom,ale pre mna je te…
*>> #10, TomáS, 29. 12. 2010 15:03:51 je jasne,ako si sa uz niekedy vyjadril,ze posunom viazania vpred je lyza „kusavejsia“ do obluku.
*>> "#9, ivan, 28…
*>> #6, TomáS, 27. 12. 2010 20:44:11 TomaSi.Viem,Ty uz si sa k posunu viazania v niektorom vlakne vyjadroval.Aj to bol pre mna impulz zacat skusat nastavenia.Po…
Kde ste chlapi?Nuz musim cakat.Dalsi dotaz.Slalomka,posunul som si viazanie cca 1 cm dopredu od naznaceneho stredu lyze/alebo montazneho bodu?/,a uplne iny pocit z jazdy,aj co sa tyka postoju.Citim sa…
*>> #3, ivan, 09. 12. 2010 01:11:26 rad ak mi par postrehov ked sa k nim dostanes,napises.Dalsia prosba.Cisto teoreticky.Race obluk prevedeny sposobom cis…
Hned z voleja dotaz.Poprosim .Ako reaguju jazdci/a ich servisaci/ v predpriprave na pretek ohladom lyzi?Reaguju na podmienky ohladom svahu,teploty snehu,postavenia bran vyberom roznych tvrdosti a dlzo…
Omluvam sa,ale aby som nemusel prispievat do vlakien inych,zakladam taketo vlaknicko/pre seba/ kde budem prosit od Vas ktori mate skusenosti ohladom bran a pretekov o Vas cas a obcasne odpovede.Dik.