[Diskuze k článku]: HURÁ, ZAČNĚ SNĚŽIT! - příspěvky uživatele administrator
(Alena Z., ) Meteorologické kachny bývají nejchutnější – to je fakt. Zatím to na oteplení nevypadá, pořád se to jeví jako studený severozápad. Jestli to zítřejší a středeční „zboží“ ale v nížinách roz…
(Pavlos, ) Slyšel jsem špatnou zprávu, že se od pondělí 29. ledna má začít opět oteplovat a to dost výrazně. Takže prý sníh vydrží jen v nejvyšších horských polohách ( nad 900 m n.m.). Je to pravda ne…
(Alena Z., ) To mne těší, že vám všem můžu dělat radost! A navíc modely si stojí za
tím, co minulý týden spočítaly – v úterý „to! začne,
nejintenzivnější "to“ bude v noci na středu!
(baba, p.babicky@email.cz) Po přečtení těchto prognóz se člověku hned zlepší nálada. Zvláště, když i za oknem je azuro a po probdělé noci můj 3-týdenní syn na chvíli usnul. Už abych měl zase zasněžený…
(Pietrus, ) Aleno, já ti věřím, já tomu prostě chci a potřebuju věřit, že ty bílé cucky zakryjou celou naši zem a aspoň na horách chvilku vydrží, jinak se prostě zblázním. Dost možná začíná šílet víc …
… tedy jestli nás ten orkán neodnese! Ale co bychom těch 50 m/s, tedy 180 km/h v nárazech nevydrželi, že? Hlavně, když nám někdo slíbí, že se potom začne zima chovat normálně! Ok, slíbím! Na týden do…