Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: HURÁ, ZAČNĚ SNĚŽIT!

[Diskuze k článku]: HURÁ, ZAČNĚ SNĚŽIT!

19.01.2007 10:05:07 #1 

administrator

… tedy jestli nás ten orkán neodnese! Ale co bychom těch 50 m/s, tedy 180 km/h v nárazech nevydrželi, že? Hlavně, když nám někdo slíbí, že se potom začne zima chovat normálně! Ok, slíbím! Na týden dopředu se už dá numerickým modelům důvěřovat natolik, že se ani moc nebojím kamenování v případě, že by to nevyšlo. Jistotu – tu ale nemůžu mít nikdy. Ovšem meteorolog je stvoření odvážné, takže s chutí do toho.

Odkaz na článek

19.01.2007 10:33:22 #2 

administrator

(Petr Socha, petr.socha@snow.cz) Hurá, to jsou dobré zprávy! Děkujeme.

20.01.2007 15:38:28 #3 

administrator

(Pietrus, ) Aleno, já ti věřím, já tomu prostě chci a potřebuju věřit, že ty bílé cucky zakryjou celou naši zem a aspoň na horách chvilku vydrží, jinak se prostě zblázním. Dost možná začíná šílet víc lyžařů a snowboardistů a to by pak měli v Bohnicích narváno, a to prostě nejde :-).

21.01.2007 11:39:12 #4 

administrator

(baba, p.babicky@email.cz) Po přečtení těchto prognóz se člověku hned zlepší nálada. Zvláště, když i za oknem je azuro a po probdělé noci můj 3-týdenní syn na chvíli usnul. Už abych měl zase zasněžený svah v 500 m.n.m. 32 minut od baráku. To se dá zvládnout pár jízd i mezi krmením nebo při ojedinělých pokusech prarodičů o plnění své funkce. V březnu už snad pojedeme na kopec společně a po 3 jízdách se budeme střídat u kočárku. Na babičku by tam byla asi moc zima.zima. Ještě zkusím inzerát na Babysiting a pak SKOL

22.01.2007 11:38:12 #5 

administrator

(Alena Z., ) To mne těší, že vám všem můžu dělat radost! :-) A navíc modely si stojí za tím, co minulý týden spočítaly – v úterý „to! začne, nejintenzivnější "to“ bude v noci na středu!

22.01.2007 12:00:38 #6 

administrator

(Pavlos, ) Slyšel jsem špatnou zprávu, že se od pondělí 29. ledna má začít opět oteplovat a to dost výrazně. Takže prý sníh vydrží jen v nejvyšších horských polohách ( nad 900 m n.m.). Je to pravda nebo kachna ?

22.01.2007 22:38:18 #7 

administrator

(Alena Z., ) Meteorologické kachny bývají nejchutnější – to je fakt. Zatím to na oteplení nevypadá, pořád se to jeví jako studený severozápad. Jestli to zítřejší a středeční „zboží“ ale v nížinách roztaje? Je to je možné, trochu… Teploty na počátku týdne budou trochu nad nulou. :-(

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy