[Diskuze k článku]: JSME MĚKEJŠI? - příspěvky uživatele administrator
(H.Hugo, ) Mam podobny pocit jako Ivan ze si mladsi generace dava obcas trochu pozor aby se moc nespotila. Myslim si, ze je to ale pocit ktery je a bude generacne rekurujici – mela ho zcela patrne ge…
(Tomáš P., ) Souhlasim jak s T. tak s Ivanem (a to mi je 27, takže sem buď taky starej dědek nebo to tak na každýho skutečně nepůsobí) – z vlastní zkušenosti zejména s tématem fitcenter. Sám chodím dí…
(T, ) Sporty nedovednostni jako je atletika nebo cyklistika zacinaji byt natolik zavisle na dopingu, respektive na tom kdo nejlepe zvladne dopovat jen po hranici odhaleni, ze jako sporty pomalu konci…
(ivan – autor, ) No, jestli to působí jako nářek stoletýho dědy, tak
to si tedy za rámeček nedám. Třeba ne na každého? Ale v žádném případě
nežárlím. Sportování bez námahy by mě naopak nebavilo, t…
(Luboš – SNOW, ) No tak já si třeba nemyslím, že by dovednostní sporty, jak je Ivan nazval byly méně fyzicky namáhavé než ty ostatní. Omezím se na lyžování a snowboarding. Kdo si zkusil freestyle nebo…
(market, markitkaj@seznam.cz) tak clanek jsem preletela ocima a myslim si, ze mas pravdu. komercializace sezere za chvili cely svet. tvrde drit se nechce nikomu, mnohdy ani za velke penize protoze …
(Hustoles, ) To je jak když to napsal stoletej děda, kterej žárlí na mladý, který si můžou užívat bez námahy. Proč ne, když na to maj, tak co z toho dělat…
S určitou změkčilostí a pohodlností zápolí celý tzv. vyspělý svět včetně nás. Požitky různého druhu jsou v něm relativně snadno dosažitelné, často pouze za peníze rodičů. Stejně tak životní úroveň. K…