elan els 11 X elan elx 11 rozdíl - příspěvky uživatele bezdek.m
Tak včera vyzkoušeno :) Žádné nadávání neproběhlo, lyže jsem zkřížil pouze dvakrát při dojíždění k vleku, pak už dobrý. První dvě jízdy byly opatrnější, spíš smýkaný oblouk ať zjistím, co to vlastně c…
Jojo stavil jsem se v barnexu, pokecal s chlapikem, co tam prodává, jezdil i ty 84, i 80, řekl že ani u jedněch neudělám chybu, ale volil by spíš tu delší. Vzal jsem tedy nakonec 176cm/80mm :) možná …
No já nevím no. Chci širokou lyži, na rozbitém se mi s úzkou jezdí blbě, nadřu se a nebaví mě to. Proto se nedívám po 69–74 mm. Zároveň mi přijde brutální přechod z 161 na 176 a z nějakých cca 12,5 na…
Třeba na to časem dojde sám. Teď mu prostě přechod z 161 na 176 připadá moc na sílu : )
Těch 170 mu prostě vyhovuje. Občas ještě zkříží lyže a pak s děsem v očích čeká co bude, ale celkově prostě dobrý. 176 nechce : )
Dotyčný má teď stockli laser sl 161 s 63 pod botou. Lyže je mu malá a ve vysokých rychlostech nestabilní. V navátém sněhu se mu s ní blbě jezdí, nadře se jak blb, proto větší šířka. Navíc jezdí většin…
majitel bude vysoký 178, váží 86 kg, jezdí dvakrát na dva, tři dny do alp, jinak jezdí po malých, úzkých kopcích v okolí Brna
fusion by měl být asi lepší že? "Fusion od Elanu je integrovaný systém lyžařského vázání, který přispívá k větší pružnosti lyží. Toto řešení usnadňuje nasazení oblouku a také zlepšuje pohyblivost lyž…
Ahojte, jaký je rozdíl ve vázání elan ELS 11 a ELX 11? Mám vybrané lyže a na jednom shopu jsou s jedním, na druhém s druhým, rozdíl cen setů je 350 kč, tak nevím, co je lepší… Děkuji. Martin