Technika a metodika "Alpine" v etapě základního lyžování - příspěvky uživatele JáraP
K hodnocení prvků společných a předepsaných „minimálních zkouškových požadavků“, byl pro AZ speciálně zaměřen seminář IS ČR v roce 2007. Ke shodě mezi členskými AZ na hodnocení „prospěl“
- j…
Opět především dík za názory.
Ne Ondro a Krabe – naprosto mi nejde o hodnocení demostrátorů (prospěl-neprospěl či jinak), pro mě jsou to jen vhodné „fotky/postoje“. V tom kontextu mě mrzí, že …
Především dík za názory. Co mě mrzí je, že se nikdo nevyjádřil k otázce (2.) ani bodu (3.). Rád bych tedy vrátil debatu k Tématu vlákna a CÍLI úvodního příspěvku a požádal o odpovědi/názory sk…
Co je prosím v různých variantách trpělivě opakovaného textu, vytrženo z kontextu (?):
1. – cíl
Nejde o hodnocení červenobílého demostrátora (!), ale o !obecný princip! hodnocení při…
>> #19, Jiří Nohejl, 27. 01. 2011 20:16:16
Rozumím, takže problémy 2b-4d u zkoušek netolerujete. O…
>> #11, Jiří Nohejl, 27. 01. 2011 19:27:57
No, takže Jirko konkrétně – znamenají **v příspěvku #6 uved…
Doplňuji.. „off topic“ IGnoruji,
- názory podpořené odbornými argumenty jsou vítány=dík
Honzo, moc dobře víš, že vůbec nejde o hodnocení červenobílého demostrátora z Tvé (jiné) sekvence, ale o obecný princip! Takže není co uvádět do kontextu (!)
- buď v oblasti přechodu mezi …
Pánové, to jsou fakt odborné argumenty.
Jasně jsem napsal, že toto téma nemá s demo v St.Antonu nic společného a střihy jsou jen ukázkou, s jakými problémy se
- **obecně můžeme v etapě zákla…
Téma tohoto vlákna je podstatou většiny „přetahování“ v mnoha jiných vláknech zdejšího portálu a zamlžuje tak podstatu základních vláken. Samostatné vlákno je tedy vhodným a přehledným řešením.
…