Náhrada za Atomic Beta Race 10.26 203 cm - příspěvky uživatele Hightower
>> #29, VojtěchV, 09. 02. 2024 13:14:33
Asi se snažím o carving, pokud to podmínky povolí – ne moc plná sjezdovka, sníh, dos…
V pohodě, jsem za všechny ty názory rád. Bylo mi jasné, že je trochu troufalé se ptát jako laik na fóru, kde většina z Vás vyzkoušela desítky lyží, ví přesně co chce a jaké lyže to dokáží. A taky víte…
Jak jsem psal, technologie u lyží nesleduju, skoro nic o nich nevím. Tím pádem mi to nepřišlo podezřelé. Spíš když už se někde na shopech dá filtrovat na typ užití lyže a délku, vyfiltruje to často A…
Servo. S Revoshockem se mi i víc líbí vzhledově, ale vychází tak 2× dráž, co jsem našel. Pro hobíka jsem předpokládal, že to není potřeba.
Díky. A co ty Atomic Redster G9 188, co jsem našel? Zatím jsou má první volba, ale nikdo mi na ně nazor nenapsal.
Díky, sice to byly výborné lyže, ale věřím, že něco o 20 let novějšího snad nebude špatné. Chtěl bych jim dát šanci. Pokud budu zklamaný, můžu si je pak pořídit jako druhé. Už před nějakými 15 lety j…
Díky za tipy. Já našel nové Atomic Redster G9 188 cm 21/22 s vázáním za 7 tisíc, to mi přijde jako slušná cena. Myslíte, že můžu vybrat jakékoliv GS lyže a klidně ty Redstery nebo by mi spíše vyhovova…
Zdravím,
pokorně bych chtěl poprosit o radu. O modelech lyží toho vím velmi málo, často ani nerozumím některým zkratkám, co tu používáte. Za mlada jsem lyžoval často (ale jen rekreačně) a měl jsem …