[Diskuze k článku]: OBLEČENÍ PRO OLYMPIONIKY POODHALILO TVÁŘ - příspěvky uživatele administrator
(ivan, ) Z hlubin počítače jsem ještě vydoloval jeden svůj 8,5 roku starý text, který tehdy visel na skisportsu. Možná ne úplně nezajímavé čtení pro toho, kdo se třeba dneska tak diví, co že se to „na…
(ivan, ) Odpovídat seriozně na evidentně řečnickou otázku vážně nehodlám. Neboť nevěřím, že by někdo jen trochu soudný mohl nechápat rozdíl mezi „kdejakým joudou“ na webové diskusi a vrcholovým sporto…
(Tom, ) I na tomto fóru „kdejakej jouda“ kritizuje/rozebírá/vychvaluje nejrůznější lyžařskou výzbroj/výstroj, tak proč by svého času špičková závodnice nemohla kritizovat lyže, které jí prostě nejely?…
(ivan, ) Lojzíku, nejsem ten, kdo si do obstarožní slečny s gustem kope až teď, kdy to dělá kdejakej jouda. Pro (nejenom) tvou informaci: už před lety jsem Honzovi Weisshäutelovi (a to jen v příslušné…
(kumestrol, ) Ivan je nejakej hustej - Ale Kdyz je Katka dost blba
na to, ze se necha dosadit do cela akce, ktera je davno rozkradena a vlak jiz
nejde zastavit, dobre ji tak… Na stara kolena na n…
(ivan, ) Přiznám se, Luboši, že ti moc nerozumím. Ale to nevadí, jde nakonec o houby. Jak je snad zřejmé, jen jsem vyjádřil svou nelibost nad další mediálně zviditelněnou angažovaností slečny Neumanno…
(Luboš, ) Ivane, myslím, že dnes už to není o budování (a) radosti, každý ti teď řekne, že doba je zlá a někdo dělá co umí, někdo co může, ale v tomto případě z toho snad nemusíš mít strach. Nebo to v…
(ivan, ) Sice jsem byl nervózní, ovšem informace, že „členkou komise, která bdí nad tvorbou olympijského oblečení, je i Kateřina Neumannová,“ mě naprosto uklidnila. Seriozní odborníci na svém místě, p…
Sníh sice v těchto dnech v našich zeměpisných šířkách leží málokde (ale kdo chce tak si jej najde, právě jsem dostal pár dnů staré fotky z tatranských žlebů:-), ale vzhledem k tomu, že nadcházející se…