[Diskuze k článku]: PITZTAL: AKTUÁLNÍ FOTOREPORT - příspěvky uživatele administrator

10.11.2008 19:26:00

(pepe, pe.pe@bigboss.cz) Super, nesuper – jednou jsem konkrétně na Pitztalu zažil takový počasí, až jsem si myslel, že nedojedu ani do restaurace. Fialový omrzlý „šmouhy“ pod brýlemi zmizely asi po tý…

10.11.2008 18:52:41

(Honza, ) Takže je povinnost něco prostě utratit v restauraci na svahu? Přijde mi to hrozně snobský. Jiná věc je sednout si do retaurace, nic neobjednat a tlačit do sebe donesenou sváču. V tom přápadě…

08.11.2008 11:47:11

(Luboš Sušila, ) Máš pravdu, že na horách je vždycky dobře :-) Abych řekl pravdu, nějak nesleduju, kdo je jaké národnosti, občas to zaznamenám, když mě člověk nebo skupina chováním nebo jinak „zaujme“…

07.11.2008 12:50:20

(tomas, ) Ale stejně to tam muselo být super. počasí nepočasí, na lyžích je vždycky skvěle. co čeští baťůžkáři? neokupovali tam restaurace s řízkama v alobalu? myslím jen jako reakci na Karola viz. Hi…

05.11.2008 11:57:14

V dalším fotoreportu se podíváme na Pitztal. Tedy, označení fotoreport je dnes nutno chápat s rezervou. Příroda tentokrát nastavila svou odvrácenou tvář a kromě psího počasí první den nabídla druhý d…

Komerční tipy