Paseky nad Jizerou: [Středisko] - příspěvky uživatele Estrella71
>> Reakce na aktuální report z 24.02.2019.
Díky Sylvo za report, který popisuje naprosto přesně, kam se to tady zvrtlo. Evidentně nejsem sama, kdo…
>> Reakce na aktuální report z 06.01.2019.
Milko, líp se to vyjádřit nedá. Popsala jste to naprosto přesně. Nová sedačka nic dobrého nepřinese. A …
Nebyl jste někdo prosím teď v pracovním týdnu v Pasekách? Od neděle nebyl žádný nový report… Už máme se synem tak trochu pasecký absťák… Jak vypadají sjezdovky po těch holomrazech? Je tam hodně le…
>> Reakce na aktuální report z 21.01.2018.
Teda nechci rejpat… Ale severovýchodní orientace areálu?? Hm, já bych spíš řekla jihovýchodní… A…
Kamery sjíždím pořád a meteoservery jakbysmet. Mně jde hlavní o osobní zkušenost z posledních dnů po oblevě a následných mrazech, protože většina reportů z jiných středisek je teď hodně negativních, ž…
Nebyl jste někdo o tomto víkendu lyžovat v Pasekách? Zajímalo by mě, jestli má cenu se tam vydat v tomto pracovním týdnu, když má konečně svítit sluníčko, jak to tam vypadalo s kvalitou sněhu, jestli …
>> Reakce na aktuální report z 28.01.2017.
Nelze nereagovat na report – nějak nechápu, v čem bude lepší poježděníčko, když bude v areálu další lan…